SRI
Social

SRI: Romania este amenintata de grupurile cu atitudini extremiste

SRI atrage atentia asupra cresterii propagandei si arata ca o amenintare pentru romani ar putea fi grupurile cu atitudini extremiste, conform raportului de activitate al SRI in 2014, prezentat de Radu Tudor in editia de duminica a emisiunii La Ordinea Zilei, difuzata la Antena 3.

SRI atrage atentia asupra cresterii propagandei, aratand ca s-a accentuat propaganda fundamentalista indeosebi pe internet, sub forma comentariilor anti-occidentale, anti-israeliene ori favorabile jihadului.

SRI, tras la raspundere la Cluj pentru ca a refuzat sa deconspire numele unor turnatori la Securitate

ADEVARUL DESPRE SRI. Este adevarat ca averea generalului Florian Coldea depaseste 25 de milioane de euro?

„S-a accentuat evident propaganda fundamentalista indeosebi pe internet, sub forma comentariilor anti-occidentale, anti-israeliene ori favorabile jihadului. Desi comunitatea musulmana istorica si cea integrata social din tara noastra resping, traditional, astfel de orientari, acestea au avut ecou in special in randul noilor convertiti si a rezidentilor tineri proveniti din tari cu problematica terorista activa, manifestandu-se tendinta de formare a unor micro-grupuri ermetice, izolate, cu atitudini radicale”, arata raportul

„Aici la noi in tara se produce un fenomen mai deosebit. Noi avem o comunitate speciala, numai pe calculatoare, intr-o zona nereala, sustinuta de undeva de la Rasarit. Din pacate, suntem intr-o zona apropiata de Marea Putere de la Rasarit, care are o serie de interese. Noi suntem sub aceasta influenta.”

Stiri pe aceeasi tema

Statiile de metrou construite inainte de 1989 nu au aviz ISU

Cristiana Petrariu Bota

Inmormantarea lui DINU PATRICIU va avea loc sambata, in cavoul familiei din Cimitirul Bellu

Cristiana Petrariu Bota

DIICOT: In casa lui Dinca am gasit noi fragmente osoase si probe biologice care vor fi analizate

Ioana Badulescu

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult