21.1 C
România
26 septembrie 2022
Arena Nationala va fi inchisa pentru toate evenimentele sportive pe perioada cat va fi refacut gazonul
Sport

Stadionul Arena Nationala va fi deschis pana pe 21 martie. Primarul Capitalei si-a facut curaj sa gaseasca solutii

Stadionul Arena Nationala s-ar putea redeschide pana pe 21 martie. Asta dupa ce primarul interimar al Capitalei, Rzzvan Sava, si-a facut curaj sa identifice solutii care sa duca la redeschiderea stadionului. Anuntul a fost facut de Razvan Sava dupa ce s-a intalnit cu presedintele FRF, Razvan Burleanu si cu Gino Iorgulescu, seful LPF. 

Amintim ca cel mai mare stadion din Romania, Arena Ntionala, este inchis de 4 luni deoarece nu a primit avizul de funcționare din partea ISU. Dacă se va redeschide în timp util, Arena Națională ar putea găzdui și meciul amical programat pe 27 Martie împotriva Spaniei.

„I-am invitat pe reprezentanții Federației Române de Fotbal pentru a le prezenta situația din cazul National Arena. I-am asigurat că sunt primul care vreau ca stadionul să fie redeschis. Vreau ca bucureștenii să se bucure de aceasta investiție. În acest moment stadionul nu are autorizație de securitate la incendiu. Am depus la MDRAP expertiza tehnică făcută la un laborator din Italia, acreditat la nivel european.

În urma testelor făcute a reieșit că materialul este de clasa B, deci este compatibil cu legislația în vigoare și pe baza expertizei trebuie să primim agrementul necesar ca Arena Națională să obțină autorizația de securitate la incendiu. Îi solicit public domnului vicepremier Dâncu să grăbească procedurile la minister și să elibereze agrementul necesar. Am depus expertiza în data de 19 februarie. Teoretic, cel mai tarziu 19 martie, am putea avea agrementul pentru obținerea autorizației.

Cel mai tarziu, pe 21 martie am putea deschide stadionul. În cazul în care MDRAP nu va elibera agrementul, voi găsi altă soluție pentru a-l redeschide cat mai repede”, a scris Răzvan Sava pe contul său de Facebook.

Related posts

Florin Andone ar putea fi transferat de Burnley pentru sezonul urmator

Delia Ion

Irina Begu s-a calificat in turul secund al turneului de la Charleston (SUA)

Delia Ion

WTA DOHA: Monica Niculescu s-a calificat in turul doi

Lucy Ionesco

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult