Greva de la metrou ramane in vigoare, desi Tribunalul Bucuresti a declarat nelegala actiunea de protest
Social

Statia de metrou Piata Unirii, evacuata din cauza unui colet suspect

Statia de metrou Piata Unirii 1 a fost evacuata, sambata dupa-amiaza, dupa ce a fost semnalat un colet suspect. Calatorii din statia de metrou au fost evacuati, iar reprezentantii Metrorex au explicat ca a fost sesizat un pachet suspect.

In statia de metrou au sosit mai multe echipe de genisti, care au demarat cercetarile pachetului suspect. In cele din urma s-a stabilit ca pachetul nu prezenta niciun pericol, astfel ca statia de metrou a fost redeschisa in jurul orei 18.00.

Calatorii au fost informati ca „nu se efectueaza calatorii, iar fiecare intrare in statie avea cate un paznic. Piata Unirii 1 se evacueaza din motive de siguranta“. Reprezentantii Metorex au confirmat statia este evacuata din cauza unui colect suspect.

Bogdan Ghebaur, purtator de cuvant al Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti, a declarat pentru HotNews ca  politia a primit o sesizare telefonica de la un cetatean care a vazut un pachet suspect langa un cos de gunoi si, conform procedurilor, politia a inchis statia de metrou si acum se efectueaza verificari.

Related posts

Sanitas: Brancardierii, infirmierele si personalul TESA din spitale ameninta cu greva spontana, daca nu vor primi salarii majorate de la 1 martie

Ioana Badulescu

Soferi, atentie! ANAF va poate opri in trafic si amenda, potrivit noului Cod Rutier

Lucy Ionesco

Lift prabusit la Ministerul Muncii, in el se aflau 5 persoane

Lucy Ionesco

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult