Steagul Romaniei a fost afisat in cea mai cunoscuta piata din lume, Times Square din New York

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota decembrie 1, 2019 19:18

Steagul Romaniei a fost afisat in cea mai cunoscuta piata din lume, Times Square din New York

Cea mai cunoscuta piata din lume, Times Square din New York, a afisat tricolorul romanesc cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei.

Steagul Romaniei a fost afisat pe ecrane de dimensiuni impresionante sub forma unei reclame pentru apa minerala Aqua Carpatica.

Primele imagini cu tricolorul Romaniei afisat in Times Square au fost publicate pe pagina de Facebook a platformei de publicitate out-of-home care a realizat proiectul special, TPS ENGAGE.

Pe pagina brandului de apa minerala a aparut si o scurta inregistrare video cu imaginile afisate pe cladirile emblematice din centrul orasului american New York.

”Romania promovata pe celebrele ecrane din Times Square, New York de Ziua Nationala. Drapelul national, muntii Carpati si dulcele grai romanesc se vad astazi pe celebrele ecrane din Times Square, New York. Multumim Romaniei si romanilor de pretutindeni” – este mesajul care a insotit imaginile publicate pe pagina de Facebook Aqua Carpatica.

Nu e singura surpriza pentru romani venita din SUA. De ziua nationala, presedintele Stateleor Unite ale Americii, Donald Trump, i-a transmis un mesaj de felicitare presedintelui Klaus Iohannis.

”In numele poporului american, va felicit pe dumneavoastra si poporul roman cu ocazia celei de-a 101 aniversari a Zilei Nationale a Romaniei pe 1 Decembrie”, se arata in mesajul oficial transmis de Donald Trump.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.