STEAUA BUCURESTI
Sport

STEAUA BUCURESTI. Ministrul Apararii nu exclude ca Gigi Becali sa reintre in posesia marcii STEAUA

STEAUA BUCURESTI. Gabriel Les, Ministrul Apararii in guverul Grindeanu, nu exclude reluarea negocierilor cu Gigi Becali in privinta marcii Steaua in conditiile in care MApN nu poate sustine o echipa de fotbal la nivel inalt fara asocierea cu un investitor privat potent financiar.

STEAUA BUCURESTI. Intr-o audiere avuta in Senat, Gabriel Les a  precizat ca marca Steaua este detinuta de CSA Steaua cea indreptatita sa poarte negocieri in vederea asocierii cu investitori privati insa el, in calitate de Ministru al Apararii, nu exclude un dialog direct cu Gigi Becali, actualul patron FCSB, chiar daca in acest moment, intre cele doua parti este un proces pe rol in urma caruia se doreste recuperarea unui prejudiciu important pentru utilizarea ilegala a marcii in perioada 2004-2014.

 

„Nu, categoric nu (putem sustine o echipa performanta – n.red.). O sa vedem. Intr-o asociere, o solutie care sa fie benefica pentru Steaua. Nu exclud dialogul cu Gigi Becali, nu l-am exclus niciodata, nu am avut nicio intalnire pana acum. De acest lucru se ocupa CSA Steaua, nu ministrul. Nu am o problema sa ma intalnesc cu Gigi Becali.
In acest moment, marca este la CSA Steaua, un dialog pentru o asociere il putem avea cu oricine, dar sa gasim solutia legala. Deocamdata avem procesul pe rol si o solutie care ne obliga la recuperarea prejudiciului. Vom vedea ce se intampla apoi”, a spus Les dupa audierile din Senat.

Clubul Sportiv al Armatei este detinatorul marcii Steaua, in acest moment existand pe rol un proces impotriva celor de la FCSB, care au utilizat-o fara drept un deceniu.

37 de milioane de euro solicita despagubiri militarii, iar ministrul Apararii a promis ca, in cazul in care procesul va fi castigat, toti banii vor ajunge la echipa de fotbal.

Articole asemănătoare

LIVERPOOL – VILLAREAL LIVE ONLINE in returul semifinalelor LIGII EUROPA

Delia Ion

BILETUL ZILEI 6 FEBRUARIE 2015. Cu ochii indreptati mai mult spre ligile inferioare!

Bogdan

Turneul WTA de la Sankt Petersburg: Monica Niculescu, in sferturile de finala la dublu

Lucy Ionesco