Steaua nu mai e Steaua! Gigi Becali a schimbat numele echipei
Sport

Steaua nu mai e Steaua! Gigi Becali a schimbat numele echipei

De azi, Steaua nu mai e Steaua. Finantatorul Stelei, Gigi Becali, a declarat ca a schimbat numele echipei Steaua. Potrivit presei sportive, Gigi Becali a schimbat la Registrul Comertului numele societatii care administreaza clubul de fotbal in FCSB.

Potrivit lui Becali, licentierea pentru sezonul 2017/2018 se va face pe numele FCSB, astfel incat sa nu mai fie nevoit sa faca schimbarea in timpul cupelor europene.

„Eu vreau sa-mi simplific viata, nu sa mi-o complic. Bine, ma, schimb! (n.r. – Cei de la FRF) ne-au intrebat pe ce nume sa facem licentierea. De ce sa fac licentierea pe Steaua si sa vina decizia peste trei luni, patru si sa schimb dupa aia, in cursul cupelor europene. Pe mine ma intereseaza in cupele europene sa fiu un om serios cu acelasi nume. Iau licenta pe FCSB. FCSB este la UEFA, la FIFA. Am deja o marca FCSB, n-am nicio treaba, lasati-ma in pace! De aia nu pot eu sa dorm, de aia nu da Alibec goluri?”, a declarat Gigi Becali, la Digi Sport.

Numai ca gruparea armatei a contestat si marca FCSB. „Ei au contestat si sigla FCSB. Au pierdut la OSIM, au pierdut si cutare si acum au la tribunal. Ca ei vor si FCSB sa se schimbe. Sa puna judecatorul ce nume vrea”.

La 21 decembrie 2016, Curtea de Apel Bucuresti i-a interzis omului de afaceri Gigi Becali sa mai foloseasca numele „Steaua” si „Steaua Bucuresti” in denumirea societatii comerciale care administreaza clubul de fotbal. Decizia nu este definitiva, dar este executorie.

La 18 ianuarie, Becali anunta ca a inregistrat trei nume la Registrul Comertului pentru societatea care administreaza echipa sa de fotbal – FCSB, Fotbal Club Sport Bucuresti si Fotbal Club Sporting Bucuresti.

Articole asemănătoare

Romania ocupa locul 15 in topul FIFA-Coca-Cola

Bogdan

BILETUL ZILEI 12 IANUARIE 2015. Ochi atintiti spre ligile inferioare!

Bogdan

Un membru din delegatia echipei nationale de fotbal a Romaniei, testat pozitiv la coronavirus in Islanda

admin