Viata bate filmul

STEAUA SUFLETULUI EPISODUL 21 REZUMAT, 5 IANUARIE 2018

STEAUA SUFLETULUI EPISODUL 21 REZUMAT, 5 IANUARIE 2018. Seyit si Zuhre se intorc fiecare la casele lor. Seyit revine langa familia lui. Observa imediat lipsa tatalui sau insa Cevahir ii spune ca Ibrahim se retrasese in minibus-ul lui. Zuhre si Fikret sunt intampinati la conac de Sirma si de angajatele familiei. Sirma ii spune si lui Zuhre ca Gunes acceptase sa i se organizeze o petrecere aniversara si se bucura impreuna.

STEAUA SUFLETULUI EPISODUL 21 REZUMAT, 5 IANUARIE 2018. Seyit si Erdal discuta la sediul firmei despre cele necesare ca Gunes sa se simta bine la petrecere. Zekkar si tatal lui stau de vorba la conac. Fikret se retrage in camera lui insa Zekkar pune mana pe un biletel in care era scris numele hotelului in care urma sa aiba loc petrecerea lui Gunes. Ii vine imediat o idee prin care sa o puna pe Zuhre intr-o lumina proasta in fata lui Fikret.

STEAUA SUFLETULUI EPISODUL 21 REZUMAT, 5 IANUARIE 2018. Gunes apare la petrecere si Sirma se afiseaza foarte bucuroasa ca, in sfarsit, gheata dintre ea si fiica ei incepuse sa se sparga. Ajunge si Zekkar in receptia hotelului si ii priveste plin de rautate pe Zuhre si Seyit. Il suna pe Fikret sa vina repede la acea locatie apoi aranjeaza ca atat Seyit cat si Zuhre sa primeasca biletele in care erau anuntati ca celalalt il asteapta intr-o camera din hotel.

Cum era de asteptat, atat Seyit cat si Zuhre se indreapta spre camera amintita in mesaj. Se intalnesc asa cum sperau insa raman singuri doar cateva clipe caci se trezesc langa ei in camera cu Zekkar si Fikret. Zekkar este satisfacut ca Fikret vedea cu ochii lui cum sotia lui il insala cu Seyit.

CITESTE SI: STEAUA SUFLETULUI ULTIMUL EPISOD REZUMAT DIN 10 IANUARIE 2018

Zekkar scoate pistolul si-l indreapta spre Seyit asteptand un semn de la tatal sau pentru a-l lichida pe dusmanul lor. Fikret ii cere explicatii lui Zuhre pentru situatia in care o prinsese. Cei doi Karakaya ii obliga pe Zuhre si Seyit sa mearga in salonul in care avea loc aniversarea lui Gunes. Zekkar este in continuare cu pistolul indreptat spre Seyit lucru care sporeste tensiunea.

Vina lui Seyit si a lui Zuhre pare evidenta insa Seyit il surprinde pe Zekkar cand da drumul unor imagini sa se deruleze pe un ecran din incapere. Era surprins chiar Zekkar cum aranja cu receptionerul hotelului cursa in care urmau sa cada Seyit si Zuhre.

Fikret ramane fara cuvinte in fata evidentelor. Erdal scoate si el pistolul si trage inspre Zekkar. Acesta riposteaza insa Seyit intervine si il roaga pe Erdal sa se opreasca pentru ca evenimentele sa nu escaladeze intr-o noua tragedie. Situatia se calmeaza. Seyit ramane alaturi de Gunes, Erdal si familia lui in timp ce Zuhre pleaca spre conacul Karakaya impreuna cu Fikret.

Ajunsi acasa, Fikret merge cu Zuhre in camera lor matrimoniala. Ii spune ca si evenimentele din acea seara i-au confirmat faptul ca Zekkar nu se va opri din actiunile sale pana cand el nu-i va accepta conditiile. Drept urmare, Fikret ia decizia de a pleca inapoi la conacul din Urgup impreuna cu Zuhre si Sirma.

Sirma o suna pe Gunes si o informeaza cae era decizia luata de Fikret. Ii spune cat de fericita este ca a cunoscut-o si Gunes ii raspunde ca-i multumeste pentru sentimentele si trairile ei. Seyit este langa Gunes si afla si el imediat ca Zuhre va parasi in scurt timp Istanbulul. Le ureaza lui Gunes si lui Erdal noapte buna si pleaca intristat catre casa.

Ruveyda asteapta ca mama ei sa adoarma si apoi il suna pe Ali. Fac conversatie cateva minute insa Ruveyda se vede nevoita sa inchida caci Seyi se apropia de casa.

A doua zi, Zuhre pleaca spre aeroport impreuna cu Sirma si Fikret. Priveste pe geam si isi aminteste de primele ei zile petrecute in Istanbul atunci cand Seyit o plimba prin mahala cu scuterul primit de la o vecina. Peste cateva ore, Zuhre era deja in locul in care incepuse cosmarul ei alaturi de Fikret. Isi aduce aminte de momentul in care Zekkar o vazuse pentru prima oara si dorise sa o violeze. Incepe sa planga si realizeaza ca niciodata nu va fi fericita sentimental.

Probleme apar insa si la Istanbul. Zekkar se trezeste la conac cu avocatii lui Fikret care il anunta ca tatal lui ii predase actiunile firmei lui Ali si lui ii lasase doar administrarea clubului de noapte. Zekkar il suna imediat pe Fikret insa acesta il asigura ca daduse dispozitie ca inclusiv conacul sa fie vandut. De cealalta parte, Ali il asigura pe tatal lui ca atat timp cat el va conduce afacerile nu se va mai intampla nimic ilegal in firma.

Ca si la conacul din Istanbul, Zuhre si Fikret merg sa doarma in camere diferite. La un moment dat, atentia lui Zuhre este atrasa de niste zgomote ciudate. Merge in camera lui Fikret sa vada de el insa constata ca acesta dormea fara probleme. Iese si afara si o da o tura pe terasele imensei constructii insa nu observa nimic special.

 

Articole asemănătoare

BAHAR VIATA FURATA EP. 105. REZUMAT BAHAR, 3 AUGUST 2016. Hulya, la un pas de moarte

Lucy Ionesco

BILETUL ZILEI 15 MARTIE 2017. Atletico este mare favorita la calificarea in sferturile Ligii Campionilor

Bogdan

FINALA BURLACITA 22 NOIEMBRIE 2015. DANIELA CRUDU si-a ales iubitul in urma intalnirilor avute cu familia si prietenii acestora

Delia Ion