Mesajul lui Stefan Banica dupa moartea Cristinei Topescu
Lifestyle

Stefan Banica, mesaj dupa moartea Cristinei Topescu: A fost un om frumos, idealist, cu suflet mare

Moartea jurnalistei Cristina Topescu a socat intreaga tara. Numeroase vedete au reactionat la aflarea teribilei vesti, iar printre acestea se numara si cel care i-a fost iubit, cantaretul Stefan Banica Jr. Acesta a publicat pe Facebook un mesaj in care sustine ca alaturi de Cristina Topescu a trait cea mai frumoasa perioada din viata sa. El o caracterizeaza drept „un om frumos, idealist si cu suflet mare”.

„Mi-e foarte greu sa scriu aceste randuri. A fost un OM frumos, idealist, cu un suflet mare si un excelent profesionist in meseria ei. A fost omul alaturi de care am trait una dintre cele mai frumoase si intense perioade din viata mea. Drum lin printre ingeri! Vei avea intotdeauna un loc special in sufletul meu”, a scris cantaretul pe Facebook.

Cristina Topescu a trait o poveste de dragoste pasionala cu Stefan Banica, pe la inceputul anilor 90. Chiar stirista a recunoscut ca l-a iubit mult, iar la un moment dat si-a facut curaj si a vorbit despre motivul real al despartirii. Aceasta a dezvaluit ca Stefan Banica Jr. avea momente in care era violent in viata de cuplu.

„Stefan e impulsiv, primitiv in relatia cu o femeie. Ameninta, facea crize de gelozie urate, in care nu-si mai controla limbajul si jignea. Intr-o zi in care a venit sa ma ia de la televiziune si sa ma convinga sa ma intorc acasa – pentru ca iar plecasem – tinea un cutit mare de bucatarie sub haina si-mi spunea ca ma omoara daca in clipa aia nu merg cu el acasa”, povestea jurnalista. Ulterior, aceasta si-a mai nuantat declaratiile, spunand ca toate acestea nu au fost decat doar niste neinteleri in cuplu.

Articole asemănătoare

Radio Vacanta emite pe Litoral si in Delta Dunarii, incepand de luni

Bogdan

MPFM SEZON 4. Madalina, mai cocheta decat a fost vazuta vreodata in Casa

Delia Ion

Teatrul National Radiofonic deplange disparitia actritei Stela Popescu: Va ramane de-a pururi in Fonoteca de aur a Societatii Romane de Radiodifuziune

Lucy Ionesco