Viata bate filmul

Stefana Lepadatu la X FACTOR 2015. A primit 3 de DA de la Banica, Delia si Brenciu

X FACTOR 2015. Stefana Lepadatu este concurenta care a starnit ropote de aplauze in noul sezon X FACTOR 2015, care a debutat joi, 17 septembrie, la Antena 1. „Zâna bună” de la X Factor a cucerit juriul si publicul cu flautul fermecat! Stefan Banica, Delia si Horia Brenciu au fost hipnotizați de prezența talentatei Stefana Lepadatu, iar verdictul final a fost marea surpriza a serii X FACTOR.

X FACTOR 2015. Joi, 17 septembrie, de la ora 20:30 X FACTOR a revenit cu cel de-al cincilea sezon la Antena 1. Spectacolul continua si vineri, de la 20.30: telespectatorii au parte de show la puterea X în căutarea următorului star al muzicii românești.

X FACTOR 2015 ROMANIA: Noul sezon X Factor, debut in forta la Antena 1. X FACTOR LIVE. Concurentii au noi reguli

X FACTOR 2015. Stefana Lepadatu este din Galati, cu sclipire în priviri și se bucură de vârsta majoratului. Ștefana Lepădatu a ajuns la preselecțiile X Factor datorită insistențelor prietenilor săi, pe care noi îi felicităm pentru susținere. Acompaniată de flautul său, concurenta pare să fie candidatul perfect la titlul de câștigător X Factor.

X FACTOR 2015. Stefana Lepadatu are prezență, un zâmbet cuceritor, dar știe și ceva muzică. Se pricepe să cânte la flaut, pian, chitară, nai, tobe și evident voce, dar să lăsăm vorbele și să trecem la fapte.

X FACTOR 2015. Stefana Lepadatu cu flautul fermecat speră să îi cucerească pe jurați, însă nu poate trece neobservată cu instrumentul său prin fața Deliei.

X FACTOR 2015. Jurata trebuie să ne arate încă o dată cât de bine se descurcă la flaut. Horia, mereu dezinvolt, profită de fundalul sonor și încearcă să o scape de emoții pe Stefana Lepadatu, reinterpretând o scenă din „Liceeni”, spre amuzamentul lui Ștefan. „Bună! Eu sunt Horia! Știi să joci șah?”

X FACTOR 2015.Pentru a rezolva dilema – flaut sau voce – jurații o invită pe Ștefana să le demonstreze ce poate. Cu o voce cristalină și cu prestația incredibilă la flaut, gălățeanca îi aduce lacrimi în ochi surioarei sale mai mici, din culise și bineînțeles, aplauzele publicului.

X FACTOR 2015. „Zâna bună” de la X Factor se poate bucura de verdict acum. Cei trei jurați îi oferă trei de DA! „Nici nu știi de când aștept o prezență ca a ta aici!”, i-a mărturisit Ștefan.

Stiri pe aceeasi tema

PROGRAM BET ARENA CAFE RUSALII 2017. PROGRAM BET ARENA CAFE 1 IUNIE, 2 IUNIE, 3 IUNIE, 4 IUNIE SI 5 IUNIE 2017

Delia Ion

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 29 IULIE 2016. Uite ce face Denisa, fosta concurenta MPFM 5

Cristiana Petrariu Bota

RAZVAN OPREA LA ROMANII AU TALENT 2016. VIDEO. Moment emotionant la caval

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult