Viata bate filmul

Stefania Porceanu, X FACTOR 2015 ROMANIA: Concurenta are o voce impresionanta, la fel ca povestea ei de viata

X FACTOR 2015 ROMANIA: Stefania Porceanu este concurenta surpriza a noului sezon X FACTOR 2015 ROMANIA. Stefania Porceanu are o poveste impresionanta de viata, iar vocea ei i-a facut pe cei aflati in sala sa o aplaude in picioare. Cu prisosinta, Stefania Purceanu are factorul X.

X FACTOR 2015 ROMANIA: Nu uita – din 17 septembrie, Horia Brenciu, Delia și Ștefan Bănică te așteaptă la un nou sezon X Factor, unde tu ești al patrulea jurat! Sezonul cu numărul cinci al talent show-ului X Factor îți este oferit de Orange România. ‪#‎jurat4 ‪#‎xFactor5 #xFactorRo.

X FACTOR 2015 ROMANIA: Stefania Porceanu a fost părăsită de părinţi si adoptată de bunică. Frumoasa fata a fost crescută în corul bisericii şi a emotionat pana la lacrimi auditoriul X FACTOR.

X FACTOR 2015 ROMANIA: Se spune că în viaţă nu-ţi poţi alege părinţii, dar se mai spune şi că ei îţi sunt cel mai important sprijin. Pentru Ştefania Porceanu este adevărată doar partea de început. Mama şi tatăl frumoasei Stefania Purceanu au abandonat-o în spital, iar ea a fost adoptată de o femeie cu suflet mare, care îngrijea încă patru suflete respinse.

Stefana Lepadatu la X FACTOR 2015. A primit 3 de DA de la Banica, Delia si Brenciu

X FACTOR 2015 ROMANIA: Noul sezon X Factor, debut in forta la Antena 1. X FACTOR LIVE. Concurentii au noi reguli

X FACTOR 2015 ROMANIA: Când o vezi acum, Ştefania îţi dă impresia unei femei sigure, ce a avut un control total asupra vieţii ei. E frumoasă, are ochi în care te pierzi şi o voce minunată. Dar când începi să-i cunoşti povestea, situaţia se schimbă radical.

Mama a adus-o pe lume la 15 ani, iar apoi a plecat. Tatăl avea 35, a plecat și el. A crescut-o bunica, ”grăsunica ei”, persoana care a făcut-o să înțeleagă cum arată dragostea. N-a ştiut cum e să fii răsfăţată de cei care te-au adus pe lume, n-a ştiut cum să se bucure şi pentru cine să ofere dragoste pe 8 martie, de Ziua Femeii, când mamele sunt în centrul atenţiei.

Chinezul de la X FACTOR, 17 septembrie 2015: Zuo Dragomirescu Vlad Quan, tanarul care canta in Centrul Vechi, are FACTORUL X.

Stiri pe aceeasi tema

CATALINA MANOLE, INSULA IUBIRII 2016. O ispita HOT suceste mintile concurentilor

Cristiana Petrariu Bota

GALA BRAVO AI STIL, 5 NOIEMBRIE 2016. Concurenta eliminata este Ioana. Premiera in saptamana care urmeaza

Bogdan

20 DE MINUTE EPISODUL 18, 23 SEPTEMBRIE 2015. Ali reuseste sa sparga seiful adjunctei si sa ia cheile la care ravnea de atat timp

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult