Stelian Tanase se asteapta sa fie demis de la conducerea TVR

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota mai 13, 2015 12:35

Stelian Tanase se asteapta sa fie demis de la conducerea TVR

Stelian Tanase se asteapta sa fie demis de la conducerea Televiziunii Romane. Indeplinind functia de presedinte-director general al TVR, Stelian Tanase a declarat, la RFI, ca este o probabilitate foarte mare sa fie demis de PSD din fruntea acestei institutii, asta dupa ce comisiile de specialitate ale Parlamentului au avizat negativ marti raportul Societatii Romane de Televiziune pe 2014.

Stelian Tanase a declarat ca votul de marti din comisiile parlamentare asupra raportului TVR pe 2014 “era de asteptat. PNL-ul nu s-a prezentat si a si dat cateva declaratii lamuritoare, nu vreau eu sa comentez asta, iar PSD-ul a ramas singur in incinta cu doi udemeristi. Nu este nicio surpriza”.

“Mandatul mediu al unui director si al unui Consiliu de Administratie este cam de un an si jumatate, anul si jumatate s-a facut (…). Imi spunea cineva de la varful PSD-ului ca incepe campania si incep sa se organizeze, preluarea televiziunii de catre PSD este absolut obligatorie.

Te-ar putea interesa si: Presedintele TVR cere ajutorul Presedintelui Romaniei

Asa ca nu este nici o surpriza, este ca in ‘Cronica unei morti anuntate’, cronica unei destituiri anuntate. Nu este ceva nou si o tratam asa cum se cuvine, cu relativismul bucurestean stiut”, a spus seful TVR.

“Eu vreau sa fiu dat afara de catre PSD, este o glorie, ies cu steagul sus, nu? Asta mi se pare foarte bine si face parte din portretul meu de intelectual, de om care de 25 de ani duce niste campanii, niste batalii. Am fost implicat in foarte multe episoade din istoria contemporana a Romaniei, asa ca face parte din asta, se potriveste cu CV-ul meu foarte bine, sa fiu dat afara de PSD”, a mai afirmat Stelian Tanase.

Intrebat care ar fi principala sa realizare ca sef al TVR, Stelian Tanase a raspuns: “Cred ca este o schimbare de atitudine a postului, care nu mai face ghetele Guvernului si asta-i si nemultumeste pe cei de acolo, pe prim-ministru in principal. Avem cateva emisiuni in care libertatea realizatorului este totala, este atacat Ponta, Iohannis, Patriarhul, Opozitia, Puterea, in egala masura si asta imi face bine, ma face sa ma simt normal”.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.