Teodor Atanasiu
Politica

STENOGRAME PNL: Ce spune Teodor Atanasiu despre declaratiile facute in sedinta PNL Bistrita

Teodor Atanasiu a comentat stenogramele aparute in presa din sedinta PNL Bistrita, afirmand ca sunt declaratiile sale, insa ca au fost scoase din context. Teodor Atanasiu sustine ca declaratiile sale din sedinta vechiului PNL Bistrita, relatate de site-ul stiripesurse.ro, au fost rastalmacite dintr-o discutie privata, mentionand insa ca lipseste contextul. 

Afirmatia prin care Atanasiu ii asigura pe colegii din vechiul PNL ca democrat-liberalul Catalin Predoiu nu va ajunge premier a fost comentata de acesta: „A fost o discutie privata rastalmacita”.

Desi ziaristii au insistat sa afle care este discutia care lipseste din stenogramele publicate de stiripesurse.ro, Teodor Atanasiu a refuzat sa ofere alte detalii. Asadar, deocamdata nu stim in ce consta rastalmacirea declaratiilor lui Teodor Atanasiu din sedinta PNL Bistrita.

HotWeek.ro iti recomanda si: STENOGRAME PNL BISTRITA. Atanasiu declara ca Predoiu nu va fi premier si ca PNL nu mai are nevoie de PDL

Amintim ca o serie de stenograme din vechiul PNL, dintr-o sedinta de la Bistrita care a reunit mai multi lideri de partid, au fost publicate, duminica, de site-ul stiripesurse.ro. Potrivit stenogramelor PNL, Teodor Atanasiu ar fi declarat ca in prezent liberalii nu mai au nevoie de PDL-isti si ca le-ar face „un mare bine daca ar pleca”, dar si faptul ca nu Catalin Predoiu va fi viitorul premier, asa cum prevede protocolul, ci un vechi PNL-ist, respectiv Marian Petrache – negociator, senator, vicepresedinte si secretar general al PNL si presedinte al CJ Ilfov.

„Noi fara PD nu castigam presedintele. Ne-am tinut de nas si am facut un compromis. Altfel nu se putea. Va mai spun un lucru. Am facut un lucru, eu zic destept, chiar daca in Bistrita e putin altfel. Un lucru destept de ce? Noi am facut o fuziune paritara in care noi am dat numele partidului, sigla partidului, candidatul la presedintie al partidului si ei ne-au dat sediul (rasete), locatia in care sa functionam”, potrivit unui mic pasaj din stenogramele citate.

Articole asemănătoare

Dragnea a catalogat desfiintarea Pilonului II de pensii drept „o prostie”, desi masura a fost anuntata de ministrul propus al PSD

Ioana Badulescu

Premierul Ciolos: Alerta la nivel european a vizat gresit produsele din lapte de oaie

Lucy Ionesco

Alegeri prezidentiale 2019, turul 2. A treia zi de vot in strainatate, in topul prezentei la vot sunt romanii din Marea Britanie

Lucy Ionesco