Stephen Hawking, previziuni despre viitor: Oamenii vor trai pe Marte in urmatorii 100 de ani
IT/Stiinta

Stephen Hawking: Suprapopularea planetei ii va aduce finalul pana in anul 2600

Stephen Hawking, celebrul fizician care a revolutionat astrofizica, considerat unul dintre cei mai inteligenti oameni care traiesc in acest moment pe planeta, a dat o noua declaratie care pune pe ganduri lumea stiintifica. Hawking a prezis ca viata de pe Terra va ajunge la final in 600 de ani, moment in care planeta va deveni „un glob de foc”.

Aceasta noua previziune apocaliptica a cunoscutului fizician a fost facuta prin intermediul unei inregistrari video difuzata la un summit organizat la Beijing. Ca si in alte ocazii, Stephen Hawking a indemnat omenirea sa incerce sa colonizeze alte planete care ar putea sustine viata, pentru ca civilzatiile umane sa supravietuiasca mii sau chiar milioanede ani.

„Oamenii vor trebui sa sa indrazneasca sa paseasca aclo unde nimeni nu a ajuns”, a indemnat Hawking apoi si-a completat advertismentul care prevede un apropiat colaps al civilizatiei, in forma actuala: „suprapopularea planetei pana in 2600 si cresterea puterii de consum vor transforma Pamantul intr-o minge de foc”.

Stiri pe aceeasi tema

Denis Tudor, romanul care construieste trenul viitorului alaturi de cei de la Elon Musk. Tanarul se specializeaza in Elvetia in Smart Grid, retele electrice ale viitorului

Ioana Badulescu

Stephen Hawking, previziuni despre viitor: Oamenii vor trai pe Marte in urmatorii 100 de ani

Bogdan

Tehnologia ii ajuta pe parinti: Balansoarul electric pentru bebelusi Cangaroo Swing poate fi controlat de la distanta

Ioana Badulescu

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult