Stil de design interior minimalist pentru casa ta
Recomandari

Stil de design interior minimalist pentru casa ta

Designul interior minimalist, discret, minimalist nu este doar o alegere estetica, este o practica care demonstreaza o rigoare si o concentrare incredibile in deciziile de decorare. Designul interior minimal este extrem de popular in ziua de azi, atat designerii cat si proprietarii de locuinte opteaza pentru aceasta abordare atunci cand incep sa creeze un spatiu interior primitor si atractiv.

Ce este designul interior minimalist?

Designul minimalist este, in mod surprinzator, antiteza designului maximalist, in care fiecare element al schemei dvs. este puternic si luminos in culori, plin de imprimeuri de declaratii si plin de capriori cu forme de mobilier dominante si accesorii care atrag atentia.

Stilul minimalist este fratele sau mult mai linistit, laconic. Esenta sa consta in concentrarea asupra catorva articole selectate in mod specific dintr-o camera, piese alese cu profunda consideratie si convingere.

Numele minimalist, natura minimalista, designul minimalist implica doar una sau doua culori in camera, o inclinare puternica spre mobilier si motive de forma geometrica si mobilier multifunctional.
Designul minimalist a inceput in secolul al XX-lea, ca o reactie la detaliile clasice excesive. Intr-un cuvant, un designer interior Timisoara va reduce deignul la scopul si identitatea esentiala, eliminand tot ce este inutil. Aceasta estetica exemplifica simplitatea la maximum.

Designerii din toate domeniile au inceput sa imbratiseze un design simplu si curat. Automobilele, electronica si arhitectura au devenit mai rationalizate, o tendinta care continua in aproape tot ceea ce apreciem astazi.

design interior minimalist

Cum sa creati un stil de design interior minimalist

Designul minimalist poate fi aplicat diferitelor tipuri de stil interior, precum japonez, modern si scandinav. Indiferent de estetica care este obiectivul dvs. final, exista aspecte care raman relevante peste tot, asa cum arata aceste idei minimaliste de camera. O firma de Design interior Timisoara va poate ajuta sa eliminati obiectele nefolositoare si in exces este, de asemenea, un semn distinctiv al designului de interior minimalist. Aceasta simplitate permite ca focusul sa ramana pe scopul si functia camerei, precum si pe frumusetea mobilierului sau atent selectat.

In mod similar, mentinerea la minim a combinatiilor de culori sporeste si mai mult mediul senin si echilibrat. Aceasta nu inseamna neaparat ca avem un interior in alb-negru. Pete de culoare, nuante monocromatice de orice culoare si straturi de texturi, cum ar fi lemn si lana, functioneaza bine in orice spatiu minimalist.

Cand vine vorba de a crea o casa minimalista, vrei ca spatiul sa dicteze. Planurile cu podele deschise (foarte vizibile) sunt foarte populare, precum si peretii neutri care fac totul mai mare si mai stralucitor. Mobilierul simplu, care nu ocupa mult spatiu, este minunat si fiecare mobilier ar trebui sa aiba suficient spatiu pentru el, fara a fi aglomerat de alte decoratiuni sau alte piese de mobilier.

Minimalismul pune in evidenta simplitatea si frumusetea volumetriilor din constructii si de aceea este un stil foarte apreciat de arhitecti. Pe de alta parte, o firma de Design interior Timisoara va stii cum sa adapteaza stilul minimalist, incalzindu-l prin culoare, forma sau materialul utilizat. Adaugand mici detalii cum ar fi culorile mai prietenoase, flori sau pernute de decor transforma atmosfera rece si sobra, de altfel specifica minimalismului, intr-una primitoare, agreabila.

Stiri pe aceeasi tema

Bucura-te de inovatia in domeniul accesoriilor audio cu modelul Huawei Bluetooth Lite

Cristiana Petrariu Bota

Încetează să te mai îmbraci urât acasă și alege compleuri de damă de lux

Top motive pentru care nu mergem la stomatolog și de ce ar trebui

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult