WOMAN
Lumea Facebook

STIRI DESPRE SEX. Gesturile care tradeaza lipsa de activitate sexuala a unei femei

STIRI DESPRE SEX. Barbatul este considerat de catre femei, un etern vanator sexual. Chiar daca este implicat intr-un cuplu considerat stabil, privirea unui barbat cerceteaza cu atentie persoanele de sex opus care i se perinda prin fata.

STIRI DESPRE SEX. Calculeaza sansele de abordare a persoanei respective si apoi trece la atac. De multe ori isi supraevalueaza cota si ramane surprins sa fie refuzat din start chiar inainte de a-si putea etala calitatile.

STIRI DESPRE SEX. Cei mai experimentati insa merg la sigur si asta pentru ca studiaza suficient de bine limbajul corporal al femeii din fata lui. Asadar este bine ca un barbat sa se documneteze suficient de mult inainte de a „ataca” pentru a nu primi un refuz dureros.

STIRI DESPRE SEX. Cu siguranta, cele mai accesibile femei sunt cele care nu sunt implicate intr-o relatie si nu a mai avut parte de erotism, din partea unei persoane de sex opus, de foarte mult timp. Aceste femei nu or sa recunoasca niciodata deschis cat sunt de accesibila insa comportamentul „o tradeaza”.

CITESTE SI: CURIOZITATI DESPRE SEX. Informatii inedite despre cea mai mare podoaba a femeilor: sanii!

STIRI DESPRE SEX. Se contrazice. Acum vrea, apoi nu mai vrea.
Te apropii de ea, iti accepta avansurile, insa imediat da inapoi. Explicatia e simpla! Subconstientul sau simte nevoia apropierii, insa ratiunea ii va spune ca o ia mai usor.

Devine agitata
Dupa un timp in care nu a mai intretinut relatii sexuale, pot aparea ceva complexe. Atat de ideea unui nou partener, cat si de senzatia ca lui s-ar putea sa nu-i placa ceea ce va descoperi. Daca se fastaceste si gesticuleaza mult, inseamna ca are nevoie de un barbat.

Tresare atunci cand o atingi
Valabil si pentru barbati, acest gest tradeaza lipsa autocontrolului, data de dorinta prea mare, dar si de teama de a nu da gres, Daca devine sensibila, tresare la fiecare atingere, e clar ca a trecut ceva timp.

Stiri pe aceeasi tema

Pasajul Marasesti din Bucuresti se va numi Pasajul Colectiv. Decizia, o jignire adusa istoriei Romaniei?

Cristiana Petrariu Bota

Metode prin care un barbat poate creste cantitatea de sperma ejaculata in urma unui act sexual

Delia Ion

Pozitii sexuale care ii incanta pe barbati dar produc disconfort femeilor

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult