Donald Trump
Externe

SUA revizuieste programul de vize H-1B, popular in industria tehnologica

Liderul SUA, Donald Trump, modifica programul de vize pentru a incuraja angajarea americanilor. Acesta a ordonat agentiilor federale sa analizeze un proiect de limitare temporara a programului de vize folosit pentru a aduce muncitori inalt calificati in Statele Unite, deoarece incearca sa duca la bun sfarsit promisiuniea din campania electorala „de a pune America pe primul plan”, noteaza Reuters.

Trump a semnat un ordin executiv pentru a intari si revizui programul de vize H-1B, popular in industria tehnologica. Acesta a declarat in cadrul unei vizite la sediul Snap-On Inc, o companie producatoare de unelte din Kenosha, Wisconsin, ca „vizele sunt acordate in momentul de fata total aleatoriu, iar acest lucru este gresit”.

Casa Alba a numit acest ordin „Cumpara american si angajaeaza american” si modifica modul in care se vor face achizitiile guvernamentale, pentru a incuraja cumpararea de produse americane in cadrul contractelor federale, accentul fiind pus pe ajutorarea producatorilor de otel.

Citeste si: Mesajul lui Trump pentru Kim Jong Un: Sa se tina bine!

Related posts

Ucraina, prima noapte de liniste dupa intrarea in vigoare a acordului de incetare a focului

Lucy Ionesco

Iesirea Marii Britanii din UE a fost influentata de Rusia prin 150.000 de conturi de Twitter

Lucy Ionesco

Zi istorica la Washington! Donald Trump devine al treilea presedinte american pus sub acuzare pentru fapte pasibile de destituire

Lucy Ionesco

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult