14.2 C
România
25 februarie 2021
Donald Trump
Externe

SUA revizuieste programul de vize H-1B, popular in industria tehnologica

Liderul SUA, Donald Trump, modifica programul de vize pentru a incuraja angajarea americanilor. Acesta a ordonat agentiilor federale sa analizeze un proiect de limitare temporara a programului de vize folosit pentru a aduce muncitori inalt calificati in Statele Unite, deoarece incearca sa duca la bun sfarsit promisiuniea din campania electorala „de a pune America pe primul plan”, noteaza Reuters.

Trump a semnat un ordin executiv pentru a intari si revizui programul de vize H-1B, popular in industria tehnologica. Acesta a declarat in cadrul unei vizite la sediul Snap-On Inc, o companie producatoare de unelte din Kenosha, Wisconsin, ca „vizele sunt acordate in momentul de fata total aleatoriu, iar acest lucru este gresit”.

Casa Alba a numit acest ordin „Cumpara american si angajaeaza american” si modifica modul in care se vor face achizitiile guvernamentale, pentru a incuraja cumpararea de produse americane in cadrul contractelor federale, accentul fiind pus pe ajutorarea producatorilor de otel.

Citeste si: Mesajul lui Trump pentru Kim Jong Un: Sa se tina bine!

Stiri pe aceeasi tema

Slovacia le permite celor care au plagiat inainte de intrarea in vigoare a legii impotriva plagiatului sa isi pastreze diplomele

Teodora Badescu

Adevarul despre atentatele din Franta. Simbolismul zilei de vineri 13 vs destabilizarea unitatii occidentale

Cristiana Petrariu Bota

VIN DIESEL l-a nominalizat pe VLADIMIR PUTIN la provocarea galetii de gheata

Bogdan

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult