BACALAUREAT 2017
Viata bate filmul

SUBIECTE BAC 2017. Rezolvare subiecte Romana – Bacalaureat 2017. Marin Preda si text argumentativ despre educatia cinematografica

SUBIECTE ROMANA BAC 2017 – PROFIL UMAN. Absolventii de clasa a 12-a sustin luni, 26 iunie, proba scrisa la Limba si Literatura Romana din cadrul examenului de Bacalaureat 2017. La profilul uman, subiectul pe care le-au avut de rezolvat candidatii au fost din Marin Preda si un alt subiect a vizat un text argumentativ despre educatia cinematografica.

SUBIECTE ROMANA BAC 2017 – PROFIL UMAN. Prima probă scrisă din cadrul examenului de bacalaureat, la Limba şi literatura română, este susţinută luni, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educaţiei Naţionale. La profilul Uman de la Bacalaureat 2017, la primul subiect elevii au avut de caracteriat relaţia dintre două personaje dintr-un roman de Marin Preda.

SUBIECTE ROMANA BAC 2017 – PROFIL UMAN. La subiectul al doilea de la Bacalaureat 2017 s-a dat un text argumentativ despre utilitatea activităţilor extraşcolare în educaţia cinematografică, potrivit elevilor care au ieşit din sală.

BACALAUREAT 2017. Subiecte limba romana, proba sustinuta luni, 26 iunie 2017. Primele rezultate la Bacalaureat, pe 5 iulie 2017

SUBIECTE BACALAUREAT 2017. Peste 135.000 de candidati din toate promotiile au fost inregistrati la probele scrise ale examenului de Bacalaureat, care vor fi organizate in 439 de centre. Miercuri va avea loc proba obligatorie a profilului in cadrul examenului de Bacalaureat 2017. Ultima proba scrisa din aceasta sesiune, proba la alegere a profilului si specializarii, este programata pentru vineri.

Accesul candidatilor in centrele de examen la probele scrise se face in intervalul 7:30 – 8:30 pe baza unui act de identitate valid, cu fotografie.

SUBIECTE BACALAUREAT 2017. Timpul destinat redactarii unei lucrari scrise este de trei ore, calculat din momentul in care s-a incheiat distribuirea subiectelor fotocopiate pentru fiecare candidat. Pentru rezolvarea subiectelor, candidatii folosesc numai cerneala sau pasta de culoare albastra, iar pentru executarea schemelor si a desenelor vor utiliza numai creion negru. Pentru probele scrise la Matematica si Geografie, candidatii pot apela doar la instrumente de desen.

Bacalaureat diferentiat, calificare in invatamantul profesional si masterat didactic pentru profesori

BACALAUREAT. Modificari la examenul de Bacalaureat din 2018. Un nou model de subiecte la disciplina Limba romana

SUBIECTE BACALAUREAT 2017. La probele scrise, mijloacele de calcul sunt interzise, iar hartia folosita este doar cea distribuita de catre asistenti. Toate salile de examen trebuie sa aiba in dotare camere functionale de supraveghere video si audio.

Ministerul Educatiei atentioneaza ca este interzis accesul in sali cu manuale, dictionare, notite, insemnari etc., care ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor, ori cu telefoane mobile sau cu orice mijloc electronic de calcul/comunicare. In acelasi timp, candidatilor le este interzis sa comunice intre ei sau cu exteriorul, sa transmita ori sa schimbe intre ei foi din lucrare, ciorne, notite sau alte materiale care ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor, pentru comunicare in interior sau cu exteriorul.

Stiri pe aceeasi tema

IN PUII MEI, 30 MARTIE 2016. Bendeac il face pe Andrei Versace singurul supravietuitor al unui accident de avion

Bogdan

DILA EPISODUL 32, LUNI 15 IUNIE 2015. Azer si Riza sunt incarcerati in aceeasi celula apoi sunt mutati la carcera

Delia Ion

BAHAR VIATA FURATA EPISODUL 121 REZUMAT, 10 AUGUST 2017

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult