Subiecte Bac 2019 si Evaluare Nationala 2019 - Ministerul Educatiei introduce intrebari deschise si tip grila
Examene

Subiecte Bac 2019 si Evaluare Nationala 2019 – Ministerul Educatiei introduce intrebari deschise si tip grila

BAC 2019 – EVALUARE NATIONALA 21019. Ministerul Educatiei a modificat structura subiectelor la examenele nationale si a introdus testele grila in subiectele de Bacalaureat 2019 si Evaluare Nationala 2019. Modificarile efectuate de Ministerul Educatiei are loc fara nicio dezbatere publica.

Ministerul Educatiei a modificat structura subiectelor de examen, astfel incat toate subiectele de la BAC si Evaluare vor avea 40% itemi obiectivi, adica intrebari deschise si tip grila.

Noutatea o reprezinta introducerea acestor itemi si la subiectele de examen de la Limba romana, Matematica si Istorie, a declarat pentru Edupedu.ro presedintele Centrului National de Evaluare si Examinare (CNEE), Marian Suta.

“Se merge pe abordare unitara la toate disciplinele de examen. La unele discipline erau deja itemi obiectivi, la socio-umane, la geografie. Nu erau astfel de subiecte la Romana, la Matematica si la Istorie”, a precizat oficialul.

Iti recomandam si: Subiectele de tip grila introduse la examenele de Bacalaureat si Evaluare Nationala din 2019 sunt de un populism excesiv. Nota 5 se ia pe nimic, sustine coordonatorul olimpicilor la Matematica

Stiri pe aceeasi tema

Media de admitere la masterat la Universitatea Bucuresti a crescut

Cristiana Petrariu Bota

UMF CAROL DAVILA, ADMITERE 2016 MEDICINA. Inmatriculare studenti admisi la Medicina si olimpici

Bogdan

ADMITERE LICEU 2019. Brosura cu locurile disponibile in clasa a IX-a va ajunge in scoli pana vineri

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult