BACALAUREAT, 6 IULIE 2016. Subiecte Matematica - Istorie la BAC 2016. Bareme de corectare subiecte
Viata bate filmul

SUBIECTE BAC, 6 IULIE 2016. Subiecte Matematica – Istorie BACALAUREAT 2016. FOTO

SUBIECTE BAC, 6 IULIE 2016. Absolventii clasei a 12-a sustin miercuri, 6 iulie, proba obligatorie a profilului (Matematica sau Istorie) in cadrul examenului national de BACALAUREAT 2016. Ce subiecte vor primi elevii la Matematica si Istorie la BAC? HotWeek.ro iti prezinta mai jos subiectele pe care absolventii de clasa a 12-a le-au avut de rezolvat, astazi, la Matematica si Istorie. La Matematica, subiectele la Bac sunt pentru profilul Real si Tehnologic.

SUBIECTE BAC 2016 MATEMATICA: Subiectele la Matematica date la BAC 2016 le regasiti in FOTO la sfarsitul acestui articol. Prezentam subiectele la Matematica pentru profilul Real si Tehnologic.

SUBIECTE BAC 2016 – ISTORIE. UPDATE ORA 11.00: Se stiu subiectele date la Istorie in cadrul examenului scris de la Bacalaureat. La profilul Uman, elevii care au dat examenul la Istorie au avut de facut, la subiectul III, un eseu despre Romania postbelica. La subiectul I, elevii au avut de raspuns la mai multe cerinte legate de unirea Moldovei cu Tara Romaneasca si relatiile cu celelalte puteri. Subiectele la Istorie le gasiti in FOTO la sfarsitul acestui articol.

SUBIECTE BAC 2016. UPDATE ORA 10.20:In cateva momente vom publica subiectele date la Matematica si Istorie in cadrul examenului de BAC 2016. Din primele date, nu sunt subiecte foarte grele, ci mai degraba abordabile de catre elevii care au invatat.

SUBIECTE BAC 2016. UPDATE: HotWeek va actualiza subiectele date la BAC si va oferi o analiza in special pe subiectele la Matematica. In cursul dupa-amiezii vom publica si baremul de corectare in functie de profil, date care vor fi anuntate de Ministerul Educatiei.

Proba la Matematica de la BAC 2016 a inceput la ora 09.00. De precizat ca dificultatea subiectelor date la Matematica difera in functie de profilul liceului, de la M1 (cele mai dificile subiecte la matematica, care vor fi date absolventilor de la profilul real), la M2, M3 si M4 (pentru absolventii de la Stiintele naturii, pedagogic si tehnologic).

BAC 2016. CUM SE PROMOVEAZA EXAMENUL NATIONAL DE BACALAUREAT: Absolventii de liceu promoveaza examenul de Bacalaureat daca indeplinesc, cumulativ, conditiile de mai jos. De precizat ca media notelor la probele scrise se calculeaza ca medie aritmetica, cu doua zecimale, fara rotunjire. Aceasta reprezinta media generala a candidatului la examenul de Bacalaureat.

– au sustinut toate probele de evaluare a competentelor lingvistice si digitale si au obtinut unul dintre nivelurile de competenta – experimentat, avansat sau mediu;
– au sustinut toate probele scrise si au obtinut cel putin nota 5 la fiecare dintre acestea;
– au obtinut cel putin media 6 la probele scrise.

BACALAUREAT, 6 IULIE 2016. SUBIECTE BAC MATEMATICA – ISTORIE. Absolvenţii clasei a XII-a susţin miercuri proba scrisă la Matematică sau Istorie, în funcţie de profilul absolvit. De precizat ca la Matematică există patru variante de subiecte, în funcţie de profilul liceal absolvit: mate-info, ştiinţele naturii, tehnologic sau vocaţional. Vom reveni cu detalii privind subiectele date la Bac 2016 la proba de Matematica sau Istorie.

SUBIECTE BAC. Vineri, 8 iulie 2016, elevii vor sustine proba la alegere din cadrul examenului de BAC 2016, în funcţie de profilul liceal absolvit, care se susţine la una dintre cele zece materii: geografie, chimie, fizică, biologie, informatică, filosofie, logică, psihologie, sociologie sau economie.

BACALAUREAT, 6 IULIE 2016. Afişarea rezultatelor la BACALAUREAT 2016 se va face pe 12 iulie, la avizierele liceelor şi pe site-ul bacalaureat.edu.ro, până la ora 16.

Depunerea contestaţiilor se va face în aceeaşi zi, între orele 16 şi 20. Rezultatele finale se vor publica pe 16 iulie.

Iti recomandam si: SUBIECTE BACALAUREAT 2016. De ce MOROMETII trebuie sa devina roman interbelic

BACALAUREAT 2016. Calendarul probelor scrise la Bac. Rezultatele la Bac 2016 si afiseaza pe 12 iulie 2016

La examenul de BACALAUREAT din 2016 s-au inscris 137.344 de absolventi de liceu, dintre care 114.993 (71,23%) provin din promotia curenta, iar 22.351 (28,77%) din seriile anterioare, potrivit unei centralizari realizate de Ministerul Educatiei. Noutatea examenului din acest an este ca lucrarile elevilor vor fi corectate in alte judete doar daca aceasta decizie va fi luata de Comisia Nationala de Bacalaureat, iar primariile si comisiile de BAC vor fi obligate sa doteze toate salile de examen cu camere video-audio functionale.

BACALAUREAT 2016. MENCS precizeaza ca, in functie de forma de invatamant absolvita, elevii inscrisi in prima sesiune a bacalaureatului (toate promotiile) sunt distribuiti astfel: 133.410 – zi, 1.851 – seral si 2.083 – frecventa redusa. Potrivit datelor din Sistemul Informatic Integrat al Invatamantului din Romania (SIIIR), in anul scolar 2015-2016 exista inregistrati 161.448 de elevi in anii terminali de liceu (clasele a XII-a zi si a XIII-a).

Sursa foto: Adevarul

SUBIECTE BAC LA MATEMATICA REAL

SUBIECTE BAC MATEMATICA TEHNOLOGIC

SUBIECTE BAC LA ISTORIE

SUBIECTE ISTORIE BAC 2016 SUBIECTE ISTORIE BAC 2016

Related posts

HOROSCOP 20 SEPTEMBRIE 2016. Afla ce ti-au prescris astrele pentru ziua de marti!

Delia Ion

Program mall-uri si magazine de Sf. Maria – 14 si 15 august 2017. Ce program au AFI Cotroceni, Bucuresti Mall, Baneasa Shopping, Promenada si Plaza

Ioana Badulescu

Cand visezi cirese, visine, mere si fructe in general. Interpretare vise

Lucy Ionesco

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult