-6.8 C
România
23 ianuarie 2022
EDU REZULTATE BACALAUREAT 2017
Viata bate filmul

SUBIECTE BACALAUREAT 2017. Ce subiecte s-au dat la simularea concursului de BACALAUREAT 2017 – Limba romana

SUBIECTE SIMULARE BACALAUREAT 2017. Ministerul Educației Naționale organizeaza, saptamana aceasta, simularea pentru examenul national de Bacalaureat 2017. Astfel, elevii claselor a XI-a si a XII-a au sustinut, luni, simularea la examenul de bacalaureat la Limba si Literatura romana. Redam mai jos subiectele la Limba romana la simularea examenului de Bacalaureat. Peste 280.000 de elevi din clasele a XI-a si a XII-a sustin simularea pentru examenul de Bacalaureat.

SUBIECTE SIMULARE BACALAUREAT 2017. Subiectele primite de elevii de clasa a XI-a si a XII-a s-au incadrat in cunostintele din perioada clasica a literaturii romane – Junimea si Eminescu. Elevii din clasa a XI-a au primit la subiectele de simulare Bacalaureat 2017 – profil REAL -, un text din Iacob Negruzzi, iar o alta cerinta a fost un eseu despre particularitatile unui text poetic al lui Mihai Eminescu.

Elevii de la profilul real clasa a XII-a au primit la subiectele de la simulare Bacalaureat 2017 un text din Liviu Rebreanu, la al doilea punct au avut cerinta scrierea unui text argumentativ despre necesitatea utilizarii calculatorului. Al treilea subiect de la simulare Bacalureat 2017 a fost temei si viziunii despre lume intr-un text de Tudor Arghezi.

SUBIECTE SIMULARE BACALAUREAT 2017. Disciplinele la care se organizează simularea probelor scrise ale examenului de Bacalaureat 2017 pentru elevii clasei a XII-a în anul şcolar 2016-2017 sunt: limba şi literatura română, limba şi literatura maternă (pentru elevii de la toate filierele, profilurile şi specializările, care au urmat studiile liceale într-o limbă a minorităţilor naţionale), matematică, istorie, fizică, chimie, biologie, informatică, geografie, logică, argumentare şi comunicare, psihologie, economie, sociologie, filosofie.

Rezultatele obţinute de elevi la simularea la simularea probelor scrise ale examenului de Bacalaureat 2017 sunt analizate la nivelul fiecărei unităţi de învăţământ în care s-au desfăşurat aceste simulări, prin discuţii individuale cu elevii, dezbateri la nivelul clasei, şedinţe cu părinţii, precum şi la nivelul consiliului profesoral, în vederea adoptării unor măsuri pentru îmbunătăţirea performanţelor şcolare.

Calendarul simulării Evaluării Naţionale pentru elevii clasei a VIII-a şi al simulării probelor scrise ale examenului de Bacalaureat naţional, în anul şcolar 2016-2017:

13 martie 2017
– Limba şi literatura română – probă scrisă (clasa a VIII-a)
– proba E)a) (bacalaureat) – probă scrisă – Limba şi literatura română
14 martie 2017
– Limba şi literatura maternă – probă scrisă (clasa a VIII-a)
– proba E)b) (bacalaureat) – probă scrisă – Limba şi literatura maternă
16 martie 2017
– Matematică – probă scrisă (clasa a VIII-a)
– proba E)c) (bacalaureat) – probă scrisă – Proba obligatorie a profilului
17 martie 2017
– Simularea probei E)d) (bacalaureat) – probă scrisă –
– Proba la alegere a profilului şi specializării (numai pentru elevii clasei a XII-a).

Stiri pe aceeasi tema

ZIUA IN CARE MI S-A SCRIS DESTINUL EPISODUL 29 REZUMAT, 21 NOIEMBRIE 2016. Elif nu scapa de dorinta lui Ibrahim de a se razbuna pentru moartea tatalui

Delia Ion

Raymond si Constantina din MPFM 3 se pregatesc de nunta!

Cristiana Petrariu Bota

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Cristiana MPFM4 insarcinata sau rutina vietii de femeie maritata isi spune cuvantul?

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult