Politica

Sulfina Barbu la DNA in dosarul finantarii campaniei electorale a PDL din 2012

Sulfina Barbu este audiata, joi, la DNA in dosarul in care este cercetata Elena Udrea al finantarii campaniei electorale din 2012. Sulfina Barbu a declarat la intrarea in sediul DNA ca nu stie care sunt intrebarile si ca probabil Elena Udrea incearca sa arunce vina pe ceilalti.

„Am venit voi raspunde tuturor intrebarilor. Nu stiu care sunt intrebarile, dar probabil sunt in calitate de membru al biroului de conducere al fostului PDL. Cei care s-au ocupat de astfel de lucruri vor raspunde. Probabil incearca sa arunce vina si pe ceilalti”, a spus Sulfina Barbu la intrarea in sediul DNA.

Ea a facut referire si la contextul politic actual, afirmand ca revolta oamenilor este ca urmare a unui sistem politic care a gresit in mod repetat. Sulfina Barbu s-a declarat pentru alegerile anticipate, convinsa ca PNL este pregatit cu un program politic si cu o echipa.

„Astazi suntem martorii unei revolte a oamenilor pentru ca sistemul politic a gresit in mod repetat. Fiecare trebuie sa tragem invataminte din ce se intample. Doar un vot poate sa readuca o clasa politica legitima in fruntea tarii.

Alegerile anticipate sunt o solutie. Oamenii trebuie sa-si aleaga politicienii pe care ii vor la conducere. Este lipsa de legitimitate la actualii politicieni. Sunt convinsa ca PNL e pregatit cu un program politic si cu o echipa”, a mai spus Sulfina Barbu.

Stiri pe aceeasi tema

Delegatia PNL la consultarile de la Cotroceni va fi condusa de Blaga

Cristiana Petrariu Bota

Romania exercita o „presedintie din umbra” a Consiliului UE, de la 1 iulie. Expert politici europene: Disputele politice interne devin principala vulnerabilitate

Ioana Badulescu

Basescu: Sa ne pregatim sa spunem adio cotei unice de impozitare. Tavalucul a pornit cu salariile mari, urmeaza firmele

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult