Sumudica, decizie de la Comisia de Disciplia a FRF: A fost suspendat 6 luni din fotbal!

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota februarie 29, 2016 19:46

Sumudica, decizie de la Comisia de Disciplia a FRF: A fost suspendat 6 luni din fotbal!

Marius Sumudica va fi suspendat sase luni din fotbal, a decis, luni, Comisia de Disciplia a Federatiei Romane de Fotbal (FRF). Antrenorul Astrei Giurgiu, lider in Liga 1, a fost suspendat sase luni din fotbal si amendat cu 100.000 de lei dupa ce a fost gasit vinovat in dosarul in care a fost cercetat pentru pariuri sportive.

Decizia de suspendare este executorie si va fi aplicata imediat. In consecinta, Astra ramane fara antrenor cel putin pana la judecarea recursului.

“In temeiul art. 60 al. 5 a, coroborat cu art. 601 al. 2 din RD al. FRF se sanctioneaza antrenorul Sumudica Marius Ninel cu interzicerea oricaror activitati legate de fotbal pentru o perioada de 6 luni si o penalitate sportiva in cuantum de 100.000 lei.

Executorie in ce priveste sanctiunea interzicerii oricarei activitati legate de fotbal incepand cu data pronuntarii acestei hotarari, in temeiul art. 117 alin. 2 din RD. Cu recurs in 2 zile de la comunicare”, se arata in decizia Comisiei de Disciplina.

Marius Sumudica a fost depistat de un program UEFA ca avand un cont pe un site de pariuri sportive. Cum Regulamentul Disciplinar al FRF le interzice celor implicati in fotbal orice forma de pariere, tehnicianul Astrei a primit o sanctiune drastica.

Pe rolul Comisiei de Disciplina se afla alte trei dosare similare, vizati fiind antrenorii Nicolo Napoli si Flavius Stoican, precum si atacantul Mihai Costea.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.