Sport

SUPERKOMBAT K1 MADRID 6 MAI 2017. Catalin Morosanu se lupta cu un gigant polonez

SUPERKOMBAT K1 MADRID 6 MAI 2017. VICTORIEEEEE Catalin Morosanu la puncte. Decizie fireasca in favoarea luptatorului nostru dupa ce l-a trimis de doua or la podea pe Krupasziorow.

SUPERKOMBAT K1 MADRID 6 MAI 2017. 22:47. Runda a treia. KO pluteste in aer la fiecare lovitura. Lutatorii sunt vizibil obositi si nu mai nimeresc tinta. Morosanu i-a spart nasul adversarului insa trebuie s afie atent la loviturile polonezului. Final incandescent. Urale in tribune. In mod normal decizia este de partea lui Morosanu.

SUPERKOMBAT K1 MADRID 6 MAI 2017. 22:43. Stanga superba a lui Morosanu care il proiecteaza pe polonez la pamant. Este numarat din nou. Lupta continua. Polonezul rezista si are momente in care riposteaza cu succes. Partida extrem de spectaculoasa. Final de repriza.

SUPERKOMBAT K1 MADRID 6 MAI 2017. 22:39. Debut de meci. Stanga a lui Morosanu, polonezul cade insa se ridica foarte repede. Nu scapa insa de numaratoare. Catalin este pe val. Vine cu crosee peste adversar. Polonezul a mai echilibrat disputa. Moro primeste un croseu de stanga de la polonez. Morosanu este inspectat de medici insa nu se constata nimic grav. Catalin se dezlantuie din nou pe final de repriza. Se napusteste asupra lui Krupasziorow insa acesta este scapat de gong.

SUPERKOMBAT K1 MADRID 6 MAI 2017. 22:35. Intra in ring cei doi luptatori. Polonezul Krupasziorow este primul care intra in arena. Morosanu ajunge si el in ring in uralele miilor de romani prezenti in tribunele de la Madrid.

SUPERKOMBAT K1 MADRID 6 MAI 2017. Presiune mare pe Catalin Morosanu care trebuie sa razbune infrangerile celorlalti doi romani in gala din aceasta seara.

SUPERKOMBAT K1 MADRID 6 MAI 2017. 22:23. Incepe runda a doua. Zoltaszek incepe in forta repriza. Luptatorul din Gaesti este lovit cu putere de adversar si nu reuseste sa-l blocheze. Polonezul puncteaza decisiv si Ristea nu mai poate continua disputa. Zoltaszek castiga prin KO.

SUPERKOMBAT K1 MADRID 6 MAI 2017. 22:19. Prima repriza. Galeria romana este in picioare. Joc spectacol. Multe lovituri ale lui Ristea. Gama variata de lovituri a romanului. Lovituri de genunchi, crosee insa si polonezul are momente in care isi dovedeste valoarea. Momente dificile pentru luptatorul nostru pe final insa gongul vine la momentul oportun.

SUPERKOMBAT K1 MADRID 6 MAI 2017. 22:15. Incepe revansa dintre Cristian Rizea si polonezul Dawid Zoltaszek. Primul isi face aparitia in sala polonezul apoi intra in ring „Gladiatorul din Gaesti” pe o melodie de 50 CENT.

SUPERKOMBAT K1 MADRID 6 MAI 2017. Chelariu a pierdut la puncte in fata lui Nenes Neyenesh.

SUPERKOMBAT K1 MADRID 6 MAI 2017. Interes mare pentru romanii din Madrid in ceea ce priveste gala Superkombat care se desfoasoara sambata seara. Mii de compatrioti de-ai nostri si-au procurat deja bilete pentru gala in cadrul careia evolueaza si trei luptatori romani.

SUPERKOMBAT K1 MADRID 6 MAI 2017. Cel mai asteptat meci este main event-ul galei care ii aduce in ring pe Catalin Morosanu si polonezul Lukasz Krupasziorow, intr-o lupta care se va desfasura la categoria grea.

SUPERKOMBAT K1 MADRID 6 MAI 2017. Va fi un adevarat razboi romano-polonez caci, tot la categoria grea, vor intra in rig si romanul Cristian Rizea si polonezul Dawid Zoltaszek.

SUPERKOMBAT K1 MADRID 6 MAI 2017. Cel de-al treile roman care va primi uralele romanilor din Madrid este Micul Tyson Chelariu care il va avea ca adversar pe Nenes Neyenesh.

 

Stiri pe aceeasi tema

Simona Halep vs Serena Williams in semifinalele de la Indian Wells

Corina Alexandru

HCM BAIA MARE – DINAMO VOLGOGRAD 25-23 (11-12) in turul sferturilor Ligii Campionilor la handbal feminin

Delia Ion

Romania – Italia, rezultat 2-2. Tricolorii respira fotbal occidental

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult