SURSE: In curand am putea avea telefoane Samsung fara Android

Bogdan
By Bogdan aprilie 12, 2014 09:45

SURSE: In curand am putea avea telefoane Samsung fara Android

In acest moment, cea mai mare rivalitate pe piata de telefonie mobila este intre Samsung si Apple, ambele companii recurgand la intocmirea unor rapoarte complexe referitoare la politicile abordate de concurenti.

Divulgarea unora dintre aceste rapoarte au dus la aparitia in presa a unor informatii interesante dar necunoscute publicului larg cum ar fi diversele strategii ale Apple de a contracara sistemul Android sau faptul ca Samsung ar fi declarat ca a vandut mai multe tablete decat in realitate.

Conform noilor informatii, Samsung nu se limiteaza sa monitorizeze doar activitatea Apple ci si pe a altor companii utilizatoare a sistemului Android.

Analistul Daniel Eran Dilger detaliaza documentele scrise in 2011 si 2012:

– principala preocupare a Samsung era sa incetineasca cresterea Apple, in documente scriind ca ”succesul viitor depinde de amortizarea Apple”.

– Samsung nu a considerat HTC si alti producatori de dispozitive Android ca fiind aliati.

– principalele probleme interne ale Samsung erau brandul slab si calitatea proasta. Pentru a evientia aceste lucruri, documentele arata ca doar in 2011 au fost peste 30 de lansari intarziate ale unor produse Samsung.

– desi telefoanele Galaxy s-au remarcat datorita sistemului Android, compania a planuit de cativa ani sa renunte la acesta pentru propriul sistem de operare cat mai curand posibil.

Ultimul punct ar putea avea un impact incredibil pe piata telefoanelor inteligente. Samsung are cele mai mari vanzari si profituri printre utilizatorii Android, si este probabil singura companie capabila sa dezvolte un competitor pentru Android si iOS.

loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.