Amnistie fiscala. Pe cine favorizeaza masura PSD, cand principalul datornic la stat este chiar statul?
Economie

Sustinere financiara pentru startup-urile aflate la inceput

Startarium lansează un program de susținere și creștere a startup-urilor din ecosistemul antreprenorial românesc, cu o durată de 12 luni și o investiție de peste 200.000 euro, la care vor avea acces 5 echipe selectate finaliste. Programul se adresează inițiativelor antreprenoriale care se găsesc la începutul stadiului operațional (post-prototipare). StartupCafe.ro si HotNews.ro scriu ce alte condiţii trebuie să îndeplinească firmele.

Echipele trebuie să fie formate din minim două – maxim patru persoane, aflate în căutare de resurse financiare și logistice suplimentare, noi parteneri și direcții de dezvoltare sau chiar alte piețe pentru produsele lor.

Sesiunea de aplicații este deschisă până la 1 august, iar procesul de selecție va avea mai multe etape, pentru a alege doar cele mai puternice 5 echipe care să înceapă drumul spre următorul nivel al afacerii lor.

Romania va impune noi reguli de impozitare mai stricte pentru companii

LEGEA INSOLVENTEI PERSOANELOR FIZICE 2017 – La 1 august intra in vigoare legea insolventei. Vezi care sunt formele procedurii de insolventa

Fiecare echipă va primi 6.000 de euro, acces nelimitat la spațiul Impact Hub timp de 12 luni, un toolkit de produse, servicii și suport 100% personalizate pe nevoile specifice avute, precum și acces la o lista impresionantă de mentori, investitori, traineri și antreprenori, valoarea totală a pachetului ridicându-se astfel la 40.000 de euro.

Mai multe informații despre Startarium.Inc, criteriile de eligibilitate precum și despre pașii necesari pentru a aplica la program pot fi regăsite aici.

Startarium.Inc reunește in lista sa de mentori profesioniști de top care vor însoți echipele participante în drumul lor spre creștere, împărtășind propriile experiențe de succes. Printre oamenii care vor juca un rol important în selecția și progresul echipelor participante se numără Sergiu Neguț (Business Angel și Decan MSM Romania), Iulian Cîrciumaru (Co-fondator 7Card), Cătălin Rusu (Chief Creative Partner & CEO Rusu-Bortun), Michal Szczurek (CEO ING Bank), Cătălin Vasile (Head of Advisory Channels Management ING Bank), Vlad Craioveanu (CEO Impact Hub), Elisabeta Moraru (Country Business Development Manager Google), Ana Maria Andronic (Head of Intellectual Property & Technology DLA Piper) și Daniel Llano Manibardo (Retail Banking Director, ING Bank).

„Ne-am dat seama, după zeci de mii de conturi bancare deschise, că antreprenorii la început de drum au nevoie în primul rând de susținere. Fie că vorbim despre oameni care sa îi ajute să vadă soluții sau oameni care să le dea informații specializate, trebuie să le fim aproape. Startarium.Inc are toate ingredientele necesare pentru a ajuta un startup să crească.” (Cătălin Vasile, Head of Advisory Channels Management ING Bank).

Sursa: StartupCafe.ro

Related posts

Legea in cazul firmelor executate silit de ANAF trebuie modificata, sustin functionarii publici

Lucy Ionesco

Banca Mondiala: Economia Rep. Moldova in scadere cu 2% din cauza crizei regionale, a secetei si furtului bancar

Lucy Ionesco

Ministerul de Fianante: O aplicatie informatica ar putea inlocui consultantii fiscali in cazul impozitului pe gospodarie

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult