Targul de carte Gaudeamus 2017 se desfasoara in perioada 22 - 26 noiembrie la Romexpo
Lifestyle

Targul de carte Gaudeamus 2017 se desfasoara in perioada 22 – 26 noiembrie la Romexpo

Ne pregatim de Targul de carte Gaudeamus, editia 2017. In acest an, Târgul Internaţional Gaudeamus – Carte de învăţătură se va desfasura în perioada 22 – 26 noiembrie, în Pavilionul Central Romexpo. Evenimentul este organizat de Radio România.

Cel mai important eveniment cultural de tip expoziţional din România

Organizat de Radio România – singurul post de radio din lume care şi-a asumat acest rol – Târgul Internaţional GAUDEAMUS – Carte de învăţătură este de foarte mulţi ani un reper, atât pentru specialiştii din branşă cât şi pentru publicul larg.

Cel mai important şi mai longeviv eveniment expoziţional dedicat cărţii, din România, are un loc bine definit în calendarul cultural şi în conştiinţa publicului, dovadă stând cei peste 100.000 de vizitatori care îi trec pragul în fiecare an.

Târgul se desfăşoară anual în Pavilionul Central Romexpo, reunind, într-un spaţiu expoziţional de 14.000 mp, oferta a peste 300 de edituri româneşti şi străine, tipografii, instituţii de învăţământ, centre şi institute culturale, instituţii mass-media, agenţii de difuzare de carte, firme multimedia, agenţii literare, organizaţii non-guvernamentale cu profil cultural şi educaţional, asociaţii profesionale, librării, biblioteci etc.

Momentul de vârf al anului editorial şi cultural în România

În toamna fiecărui an, Târgul Internaţional GAUDEAMUS devine centrul pieţei editoriale şi al vieţii culturale din România. Deopotrivă târg de carte de carte şi cafenea literară, GAUDEAMUS propune în acest an un maraton de peste 800 de evenimente culturale, într-o atmosferă prietenoasă şi destinsă.

Palmaresul Gaudeamus

· 1.787.000 de vizitatori · 9.386 de evenimente editoriale şi profesionale · 6.200 de expozanţi – palmaresul pe scurt înregistrat în cei peste 20 de ani în care Târgul Internaţional GAUDEAMUS a fost în topul evenimentelor culturale din ţara noastră.

HotWeek.ro este un site exclusivist, care militeaza pentru promovarea valorilor. Te asteptam sa revii pe hotweek.ro! Ne poti citi si pe FacebookTwitter sau Google Plus

Articole asemănătoare

ANM a emis Cod Galben de ninsori si viscol pentru zilele urmatoare

Ioana Badulescu

ADDA – Lupii. VIDEO. O piesa cu licenta poetica si o poveste personala dramatica

Lucy Ionesco

Xonia a lansat o noua piesa pe piata muzicala romaneasca: SLOW. VIDEO

Lucy Ionesco