Targul de Craciun din Timisoara se deschide publicului pe 1 Decembrie, de Ziua Nationala

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota noiembrie 24, 2016 13:09

Targul de Craciun din Timisoara se deschide publicului pe 1 Decembrie, de Ziua Nationala

Targul de Craciun din Timisoara se afla in pregatiri pentru fi deschis publicului pe 1 Decembrie, de Ziua Nationala a Romaniei. Pregatirile pentru cea de-a X-a editie a Targului de Craciun din Piata Victoriei din Timisoara sunt pe ultima suta de metri, in aceasta dimineata angajatii Elba demarand operatiunea de montare a cupolei de lumini in faţa Operei Nationale, transmite Banatul Azi pe pagina online.

Montarea cupolei de lumini nu este deloc uşoară pentru că fiecare şir de luminiţe trebuie montat separat şi totul trebuie să fie gata în data de 1 Decembrie, de Ziua Naţională a României, când va fi deschis şi Târgul de Crăciun. Centrul oraşului va fi acoperit de nu mai puţin de 60.000 de beculeţe, cât are cupola, la care se adaugă şi alte decoraţiuni.

De asemenea, căsuţele din lemn de unde se vor vinde produse tradiţionale de sărbători sunt şi ele amplasate în Piaţa Victoriei. Târgul de Crăciun va putea fi vizitat zilnic, între orele 10.00 şi 22.00.

Printre atracţiile evenimentului se numară şi ieslea care reprezintă scena Naşterii Domnului, precum şi alte decoraţiuni specifice sărbătorilor de iarnă. Pe toată perioada Târgului vor avea loc diferite manifestări artistice, în data de 18 decembrie, în Piaţa Victoriei, va sosi Moş Crăciun, iar celor mici li se vor pregăti diverse surprize.

Târgul de Crăciun va fi deschis până în 8 ianuarie 2017.

Citeste si alte stiri din vestul tarii pe site-ul banatulazi.ro

Sursa foto: banatulazi.ro

Iti recomandam si: Cel mai frumos Targ de Craciun din Romania s-a deschis la Sibiu. VIDEO SPECTACULOS

 

loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.