Tariceanu a acuzat Comisia Europeana de atitudine partinitoare intr-un discurs tinut in fata sefilor Senatelor din Europa reuniti la Bucuresti
Politica

Tariceanu: Cererea de reexaminare a legii darii in plata a ajuns la Parlament

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a anuntat ca cererea de reexaminare formulata de presedintele Klaus Iohannis privind legea darii in plata a ajuns la Parlament, ea fiind repartizata comisiilor de specialitate pentru a urma traseul procedural obisnuit.

„Cererea de reexaminare a legii darii in plata, care a fost trimisa de presedinte, a ajuns la Parlament si ea a fost repartizata la comisii si o sa isi urmeze traseul obisnuit”, a afirmat luni Tariceanu, dupa sedinta Biroului permanent al Senatului.

Presedintele Klaus Iohannis a trimis vineri Parlamentului, spre reexaminare, Legea darii in plata. Legea darii in plata a fost adoptata in 25 noiembrie de Camera Deputatilor, ca for decizional. Proiectul a fost initiat de deputatul PNL Daniel Zamfir, la text lucrand si avocatul Gheorghe Piperea.

Alti 139 de deputati si senatori de la toate partidele si-au pus semnatura pe proiect, ca initiatori. Intr-o postare pe Facebook, seful statului explica faptul ca legea darii in plata este binevenita, insa in forma adoptata de Parlament risca sa creeze noi dificultati celor care au credite imobiliare.

Articole asemănătoare

Controverse pe propunerea PNL privind preventia in sanatate

Lucy Ionesco

Crin Antonescu, blocat la Iasi din cauza ninsorilor

Lucy Ionesco

Gabriel Oprea, fotografiat in avion in timp ce pleca spre Dubai. Vezi FOTO in articol

Lucy Ionesco