Tariceanu confirma discutia cu Iohannis purtata in afara Palatului Cotroceni

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota decembrie 16, 2016 13:30

Tariceanu confirma discutia cu Iohannis purtata in afara Palatului Cotroceni

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a confirmat, vineri, ca a purtat o discutie cu presedintele Klaus Iohannis si a precizat ca aceasta nu a avut loc la Palatul Cotroceni. Tariceanu nu a dorit sa ofere alte detalii despre discutiile purtate cu Iohannis.

“Anumite contacte nu ar trebui sa surprinda pe nimeni. Am avut o discutie cu presedintele, dar nu la Cotroceni”, a declarat Calin Popescu Tariceanu. Desi jurnalistii au insistat sa ofere detalii, Tariceanu nu a facut acest lucru.

Rugat sa confirme sau sa infirme daca presedintele Iohannis i-a cerut sa preia conducerea PNL, Tariceanu a declarat ca nu poate vorbi pe aceasta tema.

Amintim ca postul Antena 3 a a transmis pe surse ca Traian Basescu si Calin Popescu Tariceanu ar fi discutat cu presedintele Klaus Iohannis inainte de consultarile oficiale cu partidele de la Palatul Cotroceni. Intalnirea ar fi avut loc marti.

Vezi si: Basescu si Tariceanu ar fi discutat cu Iohannis la Cotroceni inainte de consultarile oficiale – Surse

PNL i-a propus lui Tariceanu sa preia conducerea partidului. Care este raspunsul liderului ALDE

Variante de premier avute in vedere de PSD in locul lui Liviu Dragnea

Ponta: Iohannis si PNL si-au batut joc de proprii alegatori. Acum se roaga de Tariceanu, pe care il umileau ca niste farisei

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.