Tariceanu, copresedinte ALDE, mesaj de Ziua Nationala: Le doresc tuturor romanilor sa fie sanatosi si optimisti

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota decembrie 1, 2015 13:43

Tariceanu, copresedinte ALDE, mesaj de Ziua Nationala: Le doresc tuturor romanilor sa fie sanatosi si optimisti

Copresedintele ALDE‬, Calin Popescu ‎Tariceanu‬, a transmis un mesaj cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei, prin care le doreste tuturor romanilor “sa fie sanatosi si optimisti sa priveasca plini de incredere catre viitor” si subliniind ca aceasta este o zi cu importanta deosebita pentru toti ‪romanii‬, un prilej pentru a celebra implinirea idealurilor de independenta.

”Astazi, poporul roman aniverseaza 97 de ani de la Marea Unire din 1918. Este o zi cu importanta deosebita pentru toti ‪romanii‬, un prilej pentru a celebra implinirea idealurilor de independenta, suveranitate si unitate nationala, care au animat generatii intregi de romani si care au stat la baza infaptuirii ‪‎Romaniei‬ Mari.

Ziua de 1 Decembrie din acest an are o semnificatie aparte pentru natiunea romana, se implinesc 25 de ani de cand Ziua Marii Uniri a devenit Ziua Nationala a Romaniei.

Este o zi in care in orasele din tara noastra au loc paradele militare in onoarea celor care si-au dat viata pentru ca Romania sa fie un stat unitar si independent, care au luptat pentru binele tuturor romanilor.

Astazi ii omagiem pe cei care au desavarsit, prin curajul de care au dat dovada, dar si prin viziunea si loialitatea fata de idealul national, Marea Unire din 1918. Prin celebrarea Zilei Nationale, ne indeplinim datoria solemna de a le cinsti memoria si de a garanta ca visul pentru care ei au luptat va dainui pentru generatii intregi de acum inainte.

Anul acesta, Ziua Nationala are loc in urma unei tragedii care a marcat intreaga natiune. Incidentul din ‪‎Colectiv‬, care a produs o suferinta puternica familiilor si apropiatilor victimelor, a demonstrat inca o data unitatea si solidaritatea romanilor in fata unor asemenea clipe dificile.

De Ziua Nationala a Romaniei le doresc tuturor romanilor sa fie sanatosi si optimisti sa priveasca plini de incredere catre viitor. Cu aceasta ocazie tin sa le adresez tuturor romanilor, oriunde s-ar afla, traditionala urare La multi ani.”

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.