Tariceanu crede ca motiunea PNL nu are nicio sansa

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota septembrie 25, 2015 11:23

Tariceanu crede ca motiunea PNL nu are nicio sansa

Copresedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, joi seara, ca motiunea de cenzura depusa de PNL impotriva Guvernului condus de Victor Ponta nu are nicio sansa, acesta afirmand ca textul motiunii este “subtire”.

“Ma surprinde cum opozitia poate sa vina cu o fituica de 3 pagini care este textul motiunii de cenzura.”

Calin Popescu Tariceanu spune ca asta demonstreaza lipsa de seriozitate din partea Opozitiei. Presedintele Senatului a conchis ca motiunea nu va avea nicio sansa. “Nu se va intampla mare lucru”.

Cu o zi inainte, Calin Popescu Tariceanu cataloga invitatia PNL de a discuta cu ALDE despre motiunea de cenzura drept o forma de lipsa de experienta politica.

“Eu nu știu cum de ei lansează astfel de invitații. E o formă de lipsă de experiență politică, de naivitate, nici nu știu cum să o consider. Cred că naivitate nu, dar nu își dau seama că este o postură ridicolă”, a afirmat marți Tăriceanu, la Palatul Parlamentului.

Copreședintele ALDE a adăugat că poate discuta cu PNL despre alegerile în diaspora sau despre salarizarea în sistemul public.

“Putem să discutăm pe o serie de alte probleme, cum am discutat pe Codul fiscal, putem să discutăm pe modul de desfășurare a alegerilor în diaspora, despre legea salarizării în sectorul public. Avem subiecte pentru care putem să ne așezăm la masă. Acesta (al moțiunii de cenzură — n.r.) nu este un astfel de subiect. Refuz o astfel de discuție, o spun foarte direct și fără niciun fel de echivoc, pentru că acest lucru ar însemna să discuți despre căderea propriului Guvern”, a punctat Tăriceanu.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.