Tariceanu, scandal in Parlament: Aveti o predispozitie pentru anumite lichide. Va gasiti aici din greseala

Ioana Badulescu
By Ioana Badulescu septembrie 13, 2017 19:15

Tariceanu, scandal in Parlament: Aveti o predispozitie pentru anumite lichide. Va gasiti aici din greseala

Scandal in Parlamentul Romaniei intre Calin Popescu Tariceanu si deputatul Florin Roman, cel care a anuntat in urma cu cateva zile ca isi va monta cort in dreptul biroului presedintelul PSD, Liviu Dragnea. “Va gasiti aici din greseala. Confundati cupola Parlamentului cu alte locuri. Am aflat ca aveati o mare predispozitie pentru anumite lichide”, i-a spus Tariceanu. 

Florin Roman: “Eram cu mana sus inainte de a trece spre urmatorul pas, dar se pare ca vedeti mai greu in partea dreapta a salii, ceea ce este regretabil. Ar trebui sa ii tratati pe toti colegii parlamentari in mod egal”.

Calin Popescu Tariceanu: „Sunt ajutat de doi secretari. Daca secretarii nu v-au observat, imi cer eu scuze in numele lor. Nu mai faceti comentarii inutile, ca sa va aflati vorbind. Va gasiti aici din greseala. Cred ca confundati cupola Parlamentului cu alte locuri in care va petreceati timpul, ca asa am aflat, ca aveati o mare predispozitie pentru anumite lichide. Cand veniti aici, aveti grija sa beti numai apa. Eu va avertizez ca data viitoare va tai microfonul daca folositi acelasi limbaj”.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.