-2.9 C
România
25 octombrie 2021
Tariceanu, ALDE
Politica

Tariceanu si-a anulat agenda de luni, dupa ce i s-a facut rau

Copresedintele ALDE Calin Popescu Tariceanu si-a anulat toate intalnirile, dupa, dupa ce i s-a facut rau. Presedintele Senatului si-a anulat agenda de astazi, la sfatul medicilor, pe fondul unei stari de slabiciune generata de activitatile politice intense din ultima perioada si a unei diete alimentare hipocalorice.

„Pe fondul unor activități politice intense care l-au solicitat fizic în mod deosebit coroborate cu o dietă alimentara hipocalorică, domnul Călin Popescu-Tăriceanu a manifestat o stare de slăbiciune, motiv pentru care medicii i-au recomandat o reducere temporară a activităților și o ajustare a dietei”, se precizeaza intr-un comunicat semnat de purtatorul de cuvant al presedintelui Senatului Romaniei, Andrei Alexandru.

Citeste si: Tariceanu: ALDE propune demilitarizarea serviciilor si crearea unei autoritati unice de interceptari

Tariceanu poate castiga Primaria Generala, daca va intra in cursa electorala

Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a fost audiat vineri la sediul Direcției Naționale Anticorupție Brașov, el declarând, la ieșirea de la audieri, că are calitatea de martor și că a răspuns întrebărilor procurorului.

Marți el a declarat că nu exclude o candidatură la Primăria București și că analizează această chestiune din perspectiva obiectivului strategic al ALDE de a intra în Parlament la alegerile din toamnă.

Comentezi?

HotWeek.ro este un site exclusivist, care militeaza pentru promovarea valorilor si culturii. Spune „nu” tabloidizarii presei din Romania! Te asteptam sa revii pe hotweek.ro! Ne poti urmari si pe FacebookTwitter sau Google Plus. Ne poti scrie pe adresa hotweek.ro@gmail.com.

Stiri pe aceeasi tema

Strategia nationala privind imigratia 2015-2018, aprobata de Guvernul Romaniei

Cristiana Petrariu Bota

Nicolae Robu isi recunoaste infrangerea la Primaria Timisoara

Cristiana Petrariu Bota

Ramona Manescu va prezenta solutii despre cum poate fi sporita influenta Romaniei in politicile europene

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult