Tariceanu sustine ca nu va rupe coalitia cu PSD, dar atrage atentia ca unii social-democrati sunt “niste prostanaci”

Ioana Badulescu
By Ioana Badulescu octombrie 29, 2018 23:31

Tariceanu sustine ca nu va rupe coalitia cu PSD, dar atrage atentia ca unii social-democrati sunt “niste prostanaci”

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, sustine ca nu doreste sa rupa coalitia cu PSD, dar arata ca un motiv pentru care o coalitie se rupe este lipsa de incredere. El a explicat ca exista oameni din PSD ”niste prostanaci” care s-au aruncat cu capul inainte si nu fac altceva decat sa deterioreze relatia dintre cele doua partide.

”Eu cred ca nu. Am o oarecare experienta politica, sigur, in USL nu am fost implicat la nivelul deciziilor, eram mai retras in partid, dar in ceea ce priveste alianta PNL-PDL stiu foarte bine. O alianta poate functiona atata vreme cat exista incredere intre cei doi parteneri. Atunci cand intervine neincrederea, o alianta se poate destrama.

Sigur ca la treaba asta mai exista si prostanaci, inclusiv din cele doua partide membre ale coalitiei, care s-au aruncat cu capul inainte si care nu fac decat sa deterioreze si mai mult atmosfera.

De ce cred ca va merge mai departe coalitia? Pentru noi, PSD si ALDE ne-am asumat un program politic si economic clar in fata romanilor.

Este o relatie pe care eu, in primul rand o privesc din prisma cetateanului, pentru care am promis niste lucruri. Cel mai simplu este sa spui ca te-ai plictisit, ca ai obosit si pleci pe o alta insula unde o duci mai bine. Mai greu este sa stai si sa faci lucrurile pe care le-ai promis. Avem intelepciunea sa ducem mai departe coalitia? Eu zic ca da!”, a declarat Calin Popescu Tariceanu, la Antena 3.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.