TAROM continua campania
Știri locale

Tarom a introdus curse intre Satu Mare si Constanta. Zborul dureaza mai putin de doua ore

Tarom a introdus curse intre Satu Mare si Constanta. Zborul dureaza mai putin de doua ore. Din nordul ţării la mare se poate ajunge acum de șase ori mai rapid. 50 de pasageri s-au îmbarcat în prima cursă estivală operată de TAROM pe ruta Satu Mare-Constanţa. Drumul durează acum mai puţin de două ore, faţă de 10-12 ore cu maşina sau cu trenul.

Primul avion Satu Mare – Constanța a plecat cu primii turiști care au ales să ajungă la mare cu o cursă relansată după 45 de ani. Prețul biletelor pentru această cursă a fost de 40 de euro dus-întors. În restul sezonului, un zbor dus-intors intre Satu Mare si Constanta va costa aproximativ 100 de euro.

Claudiu Sulea – director comercial al Aeroportului Internațional Satu Mare: „Azi inaugurăm cursa cu două frecvențe săptămânale, marți și vineri, spre Constanța. O cursă mult așteptată de sătmăreni”.

La malul mării, prima cursă internă a anului a fost întâmpinată cu fast.

Bogdan Artagea, directorul Aerportului Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța: „Au fost negocieri extraordinar de grele cu TAROM-ul, pentru a putea readuce TAROM-ul pe Constanța, în primul rând și după aceea a uni Constanța de întreaga țară”.

Acum, litoralul este legat de țară prin patru curse: Satu Mare, Timișoara, Oradea și Cluj-Napoca. În total, pe aeroportul din Mihail Kogălniceanu, sunt operate 10 curse interne și internaționale.

Articole asemănătoare

Constanta, pe primul loc in topul judetelor cu cele mai multe imbolnaviri noi de coronavirus

Lucy Ionesco

Accident de autocar in judetul Mures, 13 raniti au fost dusi la spital

Corina Alexandru

Cazinoul si faleza din Constanta, in pericol sa fie inghitite de mare

Lucy Ionesco