TAROM
Turism

TAROM ofera bilete de avion dus-intors la pretul de 99 euro, cu toate taxele incluse

Compania nationala aeriana TAROM incearca sa recupereze din teritoriul pierdut in fata jucatorilor de profil low-cost cu ajutorul unor oferte spectaculoase. In perioada 29 ianuarie – 2 februarie, cei interesati pot achizitiona bilete de avion la pretul de 99 euro dus-intors, cu toate taxele incluse, pentru rute al caror tur este cuprins intre 14 februarie – 1 aprilie iar returul intre 16 aprilie – 15 iunie, sub titulatura de „Saptamana preturilor indragostite”.

In cadrul ofertei TAROM, clientii vor beneficia de transport gratuit al bagajului de cala, catering la bord si check-in. Biletele sunt puse la dispozitia clientilor pe site-ul companiei, www.tarom.ro, dar si la agentiile din tara si strainatate care se ocupa cu vanzarea tichetelor de zbor.

Compania TAROM a fost infiintata in anul 1954 si este detinuta in intregime de Statul Roman care o administreaza prin inetermediul Ministerului Transporturilor. In anul 1993 a fost acceptata ca membra a Asociatiei Internationale a Transportatorilor Aerieni (IATA), din 2000 a fost inclusa in Asociatia Companiilor Aeriene Europene (AEA) iar din iunie 2010 a devenit membra a Aliantei Sky Team.

Related posts

Ministerul Turismului vrea sa schimbe modul de acordare si valoarea voucherelor de vacanta

Lucy Ionesco

Primul hotel din Romania care accepta plata cu Bitcoin se afla pe Transalpina

Ioana Badulescu

Nu departe de Romania se afla o alta Romanie. Regiunea Romanija din Bosnia este populata cu vlahi care vorbesc o romana veche, similara celei vorbite in Romania in sec. X-XI

Lucy Ionesco

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult