Tatiana, indragostita de Grizon colegul cameraman din stafful Mireasa pentru Fiul Meu
Viata bate filmul

Tatiana, indragostita de Grizon colegul cameraman din stafful Mireasa pentru Fiul Meu

Tatiana, concurenta din Fetesti din Casa Mireasa pentru Fiul Meu, este protagonista unui episod mai putin obisnuit, care risca sa se transforme foarte usor intr-un scandal. Recent, tanara a recunoscut ca este indragostita, dar nu de unul dintre concurentii showului matrimonial. Incet-incet s-a aflat cine este misterioasa iubire a Tatianei. Ei bine, este vorba chiar de un membru din stafful Mireasa pentru Fiul Meu, mai exact unul dintre cameramani. Cameramanul a starnit o adevarata furtuna  pasionala in trupul Tatianei. Mai jos puteti vedea cateva imagini surprinse in pauzele emisiunii.

A fost poreclit Grizon pentru ca Tatiana a recunoscut ca ii plac barbatii grizonati, iar cameramanul emisiunii Mireasa pentru Fiul Meu este taman conform preferintelor ei: grizonat. In editia de marti a emisiunii, s-a vazut inca o data ca Tatiana este indragostita de Grizon, colegul cameraman din staff. Totusi, concurenta spune ca vrea sa se termine acest subiect, pentru a nu-i face rau lui Grizon, insa subiectul a capatat o si mai mare amploare.

Mirela Boureanu Vaida, prezentatoarea emisiunii, i-a cerut lui Grizon mai in gluma, mai in serios, sa nu mai trimita bezele bezele in timpul emisiei. Apoi, Mirela a fost cat pe ce sa-i mute, pe Tatiana pe alta canapea, ori pe Grizon la alta camera, pentru ca fata nu se putea concentra la emisiune din cauza lui Grizon, care o filma in prim-plan de zor.

„Vrei sa se termine, dar alimentezi subiectul. Ori ii mutam, ori va iubiti si aia e. Off, acesti Romeo si Julieta ai emisiunii!”, a spus Mirela Boureanu in timpul emisiunii.

Aurel si Valentina de la Mireasa pentru Fiul Meu s-au casatorit! FOTO

Tatiana a continuat sa spuna ca nu vrea sa-i faca rau lui Grizon, dar a rosit toata, cu ochii in jos. „Nu vreau sa se inteleaga altceva. Nu vreau sa-i fac probleme domnului”, a spus Tatiana.

Mirela Boureanu Vaida a reactionat: „Ce era de inteles, deja s-a inteles. Ori mutati cameramanii, ori aduceti mai tineri, fara fire albe in cap”, a glumit ea.

Tatiana: Doar ne vedem, nu vorbim!

Cu o zi in urma, Mirela Boureanu Vaida a fost curioasa sa afle daca Tatiana l-a intrebat pe Grizon daca are iubita.

„L-ai intrebat daca are iubita?”, a spus Mirela. „Tocmai, nu vreau sa-i fac probleme! Nu sunt indragostita de el, il plac fizic. Doar ne vedem, nu vorbim, nu nimic”, a raspuns rusinata Tatiana.

„Draga mea si Emilia a mai fost indragostita de un coleg de-al nostru”, a exclamat Mirela Boureanu Vaida.
„Nu vreau sa se simta deranjat, nu vreau sa-i creez probleme sau sa se inteleaga altceva”, a continuat Tatiana, in continuare jenata de subiect si cu obrajii imbujorati.

Tatiana are 21 de ani si este in zodia Taur

Oprea Tatiana Gabriela este prima concurenta noua intrata in casa Mireasa pentru Fiul Meu. Are 21 de ani, vine din Fetesti, judetul Ialomita si este in zodia taur. A terminat liceul si a lucrat ca babysitter.

A venit pentru a-si gasi jumatatea. Tatiana este pasionata de pictura si lectura, iar muza poeziei ii este prietena buna. Se descrie ca fiind foarte lipicioasa. Tatiana locuieste cu bunicii, deoarece parintii ei sunt divortati.

Liliana de la Mireasa pentru Fiul Meu, dans provocator pe canapea intr-o tinuta prea sexy! FOTO

Cand a intrat in emisiune, Tatiana a spus ca il place pe Alexandru. A avut 2 relatii, iar ultima ( de 4 ani) s-a incheiat in urma cu un an. Acum viseaza la un iubit inalt, brunet si cu ochii caprui.

Este Grizon marea iubire a Tatianei? Deocamdata da, daca ar fi sa ne luam dupa ce declara, dar si dupa reactiile ei din Casa MPFM. Nu de putine ori a fost surprinsa de Grizon in prim-planuri care o arata cu privirea in poala si obrajii imbujorati. Emotia i se citeste pe chip si cand este intrebata de Mirela despre sentimentele ei pentru Grizon!

[ot-caption title=”Tatiana, indragostita de un cameraman de la Mireasa pentru Fiul Meu” url=”https://www.hotweek.ro/wp-content/uploads/2016/04/tatiana-mpfm-5-cameraman-mireasa-grizon1.jpg”]

[ot-caption title=”Tatiana, indragostita de un cameraman de la Mireasa pentru Fiul Meu” url=”https://www.hotweek.ro/wp-content/uploads/2016/04/tatiana-mpfm-5-cameraman-mireasa-grizon2.jpg”]

[ot-caption title=”Tatiana, indragostita de un cameraman de la Mireasa pentru Fiul Meu” url=”https://www.hotweek.ro/wp-content/uploads/2016/04/tatiana-mpfm-5-cameraman-mireasa-grizon3.jpg”]

[ot-caption title=”Tatiana, indragostita de un cameraman de la Mireasa pentru Fiul Meu” url=”https://www.hotweek.ro/wp-content/uploads/2016/04/tatiana-mpfm-5-cameraman-mireasa-grizon5.jpg”]

Articole asemănătoare

AMERICANUL ADONIS CRASH BOOM LA ROMANII AU TALENT DIN 26 FEBRUARIE 2016

Bogdan

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 27 IULIE 2016. Liliana se marita anul acesta?

Lucy Ionesco

GUNES, EP 17 REZUMAT 7 SEPTEMBRIE 2016. Emre afla secretul lui Ali si Selin. Gunes, din nou socata de faptele lui Haluk

Delia Ion