TAXA AUTO 2015: ANAF iti calculeaza online TAXA AUTO
Economie

TAXA AUTO 2016. Calculator ANAF online pentru Timbrul de Mediu

Va puteti calcula singura Taxa Auto pe care o aveti de platit in 2016. Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) a pus la dispozitie pe site un calculator prin care va puteti calcula singuri suma pe care trebuie sa o platiti in 2016 pentru timbrul de mediu.

Pentru a afla valoarea taxei de mediu, trebuie sa completati pe site-ul ANAF toate datele solicitate de soft, iar programul va genera automat suma pe care o aveti de platit. Aplicația a fost actualizată în ianuarie 2016.

Actul normativ care a introdus taxa de mediu de peste doi ani dispune că „valoarea în lei a timbrului se determină pe baza cursului de schimb valutar al monedei euro stabilit în prima zi lucrătoare a lunii octombrie din anul precedent şi publicat în Jurnalul Oficial al Uniunii Europene”.

In 2016 este folosit cursul leu-euro din prima zi lucrătoare a lunii octombrie a anului trecut.

ATENTIE! În perioada 1 septembrie 2016, ora 22:00 – 2 septembrie 2016, ora 06:00, portalul ANAF va fi indisponibil, din cauza unor operaţiuni de mentenanţă. Institutia isi cere scuze pentru eventuale inconvenienţe create.

Stiri pe aceeasi tema

Armancio Ortega, fondatorul Zara, a pierdut 2,5 miliarde de dolari intr-o zi

Cristiana Petrariu Bota

NOUA LEGE A SALARIZARII 2016. Negocieri dure intre Guvern si sindicalisti pe legea salarizarii

Cristiana Petrariu Bota

DECLARATIA 600. Ministrul Finantelor: Contribuabilii ar putea face plata contributiilor pe baza de CNP, iar declaratia ar putea fi trimisa prin posta

Ioana Badulescu

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult