9.7 C
România
23 septembrie 2021
TAXA AUTO 2015: ANAF iti calculeaza online TAXA AUTO
Economie

TAXA AUTO 2016. Calculator ANAF online pentru Timbrul de Mediu

Va puteti calcula singura Taxa Auto pe care o aveti de platit in 2016. Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) a pus la dispozitie pe site un calculator prin care va puteti calcula singuri suma pe care trebuie sa o platiti in 2016 pentru timbrul de mediu.

Pentru a afla valoarea taxei de mediu, trebuie sa completati pe site-ul ANAF toate datele solicitate de soft, iar programul va genera automat suma pe care o aveti de platit. Aplicația a fost actualizată în ianuarie 2016.

Actul normativ care a introdus taxa de mediu de peste doi ani dispune că „valoarea în lei a timbrului se determină pe baza cursului de schimb valutar al monedei euro stabilit în prima zi lucrătoare a lunii octombrie din anul precedent şi publicat în Jurnalul Oficial al Uniunii Europene”.

In 2016 este folosit cursul leu-euro din prima zi lucrătoare a lunii octombrie a anului trecut.

ATENTIE! În perioada 1 septembrie 2016, ora 22:00 – 2 septembrie 2016, ora 06:00, portalul ANAF va fi indisponibil, din cauza unor operaţiuni de mentenanţă. Institutia isi cere scuze pentru eventuale inconvenienţe create.

Stiri pe aceeasi tema

Benzina mai ieftina la Petrom in acest weekend

Cristiana Petrariu Bota

Guvernul a aprobat proiectul de buget pe 2019. Ministrul Finantelor: Bugetul e fundamentat pe o crestere economica de 5,5%, PIB va creste cu peste 33%

Cristiana Petrariu Bota

BCR suspenda schimburile valutare online din cauza situatiei din Grecia

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult