TE VEAU LANGA MINE 10 MARTIE 2017
Viata bate filmul

TE VREAU LANGA MINE 10 MARTIE 2017. Abia s-au cunoscut si s-au si propus pentru casa TE VREAU LANGA MINE!

TE VREAU LANGA MINE 10 MARTIE 2017. Cuplul zilei la TE VREAU LANGA MINE a avut-o in prim-plan pe Alexia, una dintre cele mai vechi prezente in platoul show-ului prezentat de Gabriela Cristea.

TE VREAU LANGA MINE 10 MARTIE 2017. Alexia a fost invitata la paravan pentru a-l cunoaste pe Marian, un tanar in varsta de 27 de ani, trecut prin experienta unei relatii cu peripetii de patru ani cu o fata de origine araba.

TE VREAU LANGA MINE 10 MARTIE 2017. Ramas singur dupa ce i s-a impus sa schimbe religia, Marian a vazut-o la televizor pe Alexia si a cerut permisiunea realizatorilor TE VREAU LANGA MINE sa participe la un paravan cu ea.

TE VREAU LANGA MINE 10 MARTIE 2017. Alexia a acceptat sa se ridice paravanul si, dupa cateva zeci de minute de discute cu Marian, i-a solicitat Gabrielei Cristea sa fie introdusi in casa TE VREAU LANGA MINE pentru a se cunoaste mai bine intr-un mediu mai intim.

CITESTE SI: TE VREAU LANGA MINE 9 MARTIE 2017. Surpriza de proportii: fosta nevasta a sotului ei i-a cerut pensie alimentara!

TE VREAU LANGA MINE 10 MARTIE 2017. Raluca a fost solicitata si ea la paravan de Alex, un student in varsta 23 de ani care are la activ doar o relatie ceva mai serioasa insa careia i-a pus capat din cauza comportamentului duplicitar al parintilor partenerei sale.

Raluca a acceptat sa-l cunoasca pe Alex mai intai la cafenea si mai apoi in afara platoului emisiunii.

A fost si un paravan al concurentilor trecuti de prima tinerete. Dumitru, fost vaporean dar proaspat pensionar, i-a facut curte Tamarei care, la prima vedere, a fost incantat de barbatul venit sa o cunoasca urmand sa se vada si intr-un alt cadru pentru a vedea daca este posibila o relatie intre ei.

Au fost date si cateva imagini din casa TE VREAU LANGA MINE care, de curand, este gazda cuplului Tunde-Razvan. Desi au doar o zi de cand convietuiesc impreuna, intre cei doi au aparut deja tensiuni serioase legate de faptul ca Razvan sta foarte mult in oglinda, un tabiet pe care Tunde l-a adribuit femeilor si de care este nemultumita sa-l vada si la posibilul ei iubit.

Stiri pe aceeasi tema

HOROSCOP 29 OCTOMBRIE 2015. Previziuni astrologice pentru ziua de joi!

Delia Ion

BAHAR VIATA FURATA EPISODUL 37, 25 FEBRUARIE 2016. Efsun ii spune lui Nuran ca nu mai este fiica ei, Sinem ii face avansuri lui Ates

Delia Ion

FRUCTUL OPRIT EPISODUL 14 REZUMAT, 18 APRILIE 2018

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult