-4.6 C
România
23 ianuarie 2022
TE VEAU LANGA MINE 10 MARTIE 2017
Viata bate filmul

TE VREAU LANGA MINE 10 MARTIE 2017. Abia s-au cunoscut si s-au si propus pentru casa TE VREAU LANGA MINE!

TE VREAU LANGA MINE 10 MARTIE 2017. Cuplul zilei la TE VREAU LANGA MINE a avut-o in prim-plan pe Alexia, una dintre cele mai vechi prezente in platoul show-ului prezentat de Gabriela Cristea.

TE VREAU LANGA MINE 10 MARTIE 2017. Alexia a fost invitata la paravan pentru a-l cunoaste pe Marian, un tanar in varsta de 27 de ani, trecut prin experienta unei relatii cu peripetii de patru ani cu o fata de origine araba.

TE VREAU LANGA MINE 10 MARTIE 2017. Ramas singur dupa ce i s-a impus sa schimbe religia, Marian a vazut-o la televizor pe Alexia si a cerut permisiunea realizatorilor TE VREAU LANGA MINE sa participe la un paravan cu ea.

TE VREAU LANGA MINE 10 MARTIE 2017. Alexia a acceptat sa se ridice paravanul si, dupa cateva zeci de minute de discute cu Marian, i-a solicitat Gabrielei Cristea sa fie introdusi in casa TE VREAU LANGA MINE pentru a se cunoaste mai bine intr-un mediu mai intim.

CITESTE SI: TE VREAU LANGA MINE 9 MARTIE 2017. Surpriza de proportii: fosta nevasta a sotului ei i-a cerut pensie alimentara!

TE VREAU LANGA MINE 10 MARTIE 2017. Raluca a fost solicitata si ea la paravan de Alex, un student in varsta 23 de ani care are la activ doar o relatie ceva mai serioasa insa careia i-a pus capat din cauza comportamentului duplicitar al parintilor partenerei sale.

Raluca a acceptat sa-l cunoasca pe Alex mai intai la cafenea si mai apoi in afara platoului emisiunii.

A fost si un paravan al concurentilor trecuti de prima tinerete. Dumitru, fost vaporean dar proaspat pensionar, i-a facut curte Tamarei care, la prima vedere, a fost incantat de barbatul venit sa o cunoasca urmand sa se vada si intr-un alt cadru pentru a vedea daca este posibila o relatie intre ei.

Au fost date si cateva imagini din casa TE VREAU LANGA MINE care, de curand, este gazda cuplului Tunde-Razvan. Desi au doar o zi de cand convietuiesc impreuna, intre cei doi au aparut deja tensiuni serioase legate de faptul ca Razvan sta foarte mult in oglinda, un tabiet pe care Tunde l-a adribuit femeilor si de care este nemultumita sa-l vada si la posibilul ei iubit.

Stiri pe aceeasi tema

PROGRAM METROU SI RATB PASTE 2015. PROGRAM METROREX DE SARBATORI DE PASTE – INVIERE

Cristiana Petrariu Bota

SERIFI DE ROMANIA 23 NOIEMBRIE 2015. Andreea Tonciu banuieste ca doi dintre colegii sai vor incepe o poveste de dragoste

Delia Ion

FINALA MIREASA PENTRU FIUL MEU 2015: Andreea Mantea, aparitie sexy in marea finala

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult