-7.3 C
România
18 ianuarie 2021
TE VREAU LANGA MINE
Viata bate filmul

TE VREAU LANGA MINE 13 OCTOMBRIE 2015. Andreea eliminata din emisiune prin intermediul unui sondaj de pe Facebook

TE VREAU LANGA MINE 13 OCTOMBRIE 2015. Moment inedit in istoria show-ului „Te vreau langa mine”. Pentru prima oara in emsiunea moderata de ea, Gabriela Cristea s-a vazut nevoita sa apeleze la publicul telespectator pentru a decide daca unul dintre participanti trebuie trimis acasa.

TE VREAU LANGA MINE 13 OCTOMBRIE 2015. Este vorba despre Andreea careia i se pregatise un paravan, cel interesat de tanara avand numele de Romica. Cum a auzit numele celui care avea sa o curteze in cateva secunde, Andreea a reactionat ciudat, afirmand ca ea nu este de acord sa aiba un iubit cu numele de Romica.

TE VREAU LANGA MINE 13 OCTOMBRIE 2015. Reactia Andreei nu a ramas fara urmari din partea Gabrielei Cristea care a „ajutata” si de mesajele trimise de telespectatori prin What’s Up s-a gandit sa ceara publicului sa decida prin inetermediul unui sondaj de pe Facebook daca Andreea va ramane in show.

TE VREAU LANGA MINE 13 OCTOMBRIE 2015. La aproape un an de la intrarea ei in aceasta emisiune, Andreea s-a vazut pusa intr-o situatie ingrata. S-a votat masiv, aproximativ 20.000 de telespectatori ai acestui show dorind sa-si exprime o optiune in privinta viitorului Andreei in aceasta emisiune.

Rezultatul votului a fost unul categoric astfel incat decizia moderatoarei Gabriela Cristea a fost asteptata. 97,4% dintre cei care au votat sondajul de pe Facebook considera ca locul Andreei este in afara emisiunii astfel incat azia fost ultima editie la care ea a particpat activ.

Un caz atipic a fost si cel al lui Sebastian care a participat la un paravan alaturi de Elena o fata care i-a surprins pe toti afirmand ca in urma cu 3 ani, pe cand se afla in Italia, a acceptat un juramant de castitate care va lua sfarsit abia in luna august a anului viitor.

Sebastian nu a considerat acest pact de castitate un obstacol de netrecut si a cerut ca paravanul sa se ridice pentru a-i permite sa o cunoasca mai bine pe Elena.

Stiri pe aceeasi tema

KOSEM EPISODUL 10 REZUMAT, 7 FEBRUARIE 2017. Kosem i se ofera pentru prima oara sultanului insa este amenintata de nasterea primului mostenitor

Delia Ion

LEGEA PAMANTULUI 8 MAI 2015, EPISODUL 26 REZUMAT. Kureysa se cearta cu Fidan si reincepe razboiul dintre cele doua familii

Delia Ion

BILETUL ZILEI 22 MARTIE 2016. Steaua Rosie Belgrad, in cursa doar cu propriile recorduri

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult