TE VREAU LANGA MINE 14 MARTIE 2017
Viata bate filmul

TE VREAU LANGA MINE 15 MARTIE 2017. Tunde suparata ca Alexia a intrat in casa cu cainele

TE VREAU LANGA MINE 15 MARTIE 2017. Casa show-ului TE VREAU LANGA MINE pare prea mica pentru doua dintre concurentele cu prezente permanente in show. Este vorba despre Tunde intrata in casa alaturi de Razvan si Alexia locatara a casei alaturi de partenerul ei Robert.

TE VREAU LANGA MINE 15 MARTIE 2017. Cele doua fete sunt departe de a se intelege bine, cea mai buna dovada fiind discutia purtata de Tunde cu Razvan in care o barfeau pe ultima venita in casa. In fapt, Tunde s-a arata foarte deranjata ca Alexia a venit in casa TE VREAU LANGA MINE impreuna cu cainele ei lucru care inseamna mai multa mizerie dar si mai multa galagie.

TE VREAU LANGA MINE 15 MARTIE 2017. Tunde s-a aratat atat de deranjata de aceasta problema incat, la finalul discutiei cu partenerul ei, i-a „prezis” Alexiei ca „nu o sa se marite niciodata si o sa ramana fata batrana”.

TE VREAU LANGA MINE 15 MARTIE 2017. Ce-i drept, problema cainelui adus in casa de Alexia a fost motiv de cearta si intrea aceasta si Robert foarte deranjat ca aceasta a suit caine in pat pentru a dormi impreuna cu ei. Neobisnuit cu un astfel de tratament, Robert a recunoscut ca este cam mult pentru el si ca, prefera sa doarma pe canapeaua din living in loc sa stea impreuna cu Alexia.

CITESTE SI: TE VREAU LANGA MINE 13 MARTIE 2017. Tunde a jucat sau nu in filme dedicate adultilor?

TE VREAU LANGA MINE 15 MARTIE 2017. Disensiunile dintre Robert si Alexia au fost observate imediat de Dan, un alt locatar al casei TE VREAU LANGA MINE care nu a ezitat sa-si ironizeze colegul de apartament considerand o mare slabiciune din partea acestuia faptul ca a cedat in fata dorintei Alexiei de a imparti camera in detrimentul partenerului alaturi de care a intrat in casa.

Stiri pe aceeasi tema

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Petru este fericit si linistit in Austria alaturi de noua lui iubita

Delia Ion

Lavinia, concurenta MPFM 5, fotomodel la Milano. VIDEO

Cristiana Petrariu Bota

FURTUNA PE BOSFOR EPISODUL 23 REZUMAT, 21 DECEMBRIE 2015. Muge il fura pe Ozan, Ozkan vrea custodia lui Cansu iar Gulseren si Hazal au un accident de autoturism

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult