TE VREAU LANGA MINE
Viata bate filmul

TE VREAU LANGA MINE 18 SEPTEMBRIE 2015. Adriana: Familia mea va fi un mic colt de rai!

TE VREAU LANGA MINE 18 SEPTEMBRIE 2015. Eveniment inedit in emisiunea de vineri a show-ului „Te vreau langa mine”. Satula de certurile interminabile dintre invitatii permanenti ai emisiunii dar si de comentariile lor rautacioase la adresa celor prezent la paravan, moderatoarea Gabriela Cristea a decis sa-i dea afara din platou.

TE VREAU LANGA MINE 18 SEPTEMBRIE 2015. Nu a fost singura masura de „disciplina” luata de Gabriela caci ea a decis ca un membru al echipei de productie sa-i supravegheze pe acestia pe parcursul timpului petrecut in afara platolul cu scopul de a-l elimina definitiv din show pe cel care se va dovedi nerespectos in continuare cu tematica acestei emisiuni.

TE VREAU LANGA MINE 18 SEPTEMBRIE 2015. Lucrurile au intrat in cele din urma in normal insa nu dupa mult timp Gabriela Cristea a cerut echipei de productie sa taie nicrofoanele celor de pe scaune onetru a-si putea duce emisiunea la bun sfarsit.

TE VREAU LANGA MINE 18 SEPTEMBRIE 2015. La paravan, Valentina a avut de ales daca ii va da o sansa lui Ionut, un tanar de 25 de ani originar din judetul Ialomita. Actual bucurestean, Ionut este singur de mai bine de un an dupa o experienta nefericita alaturi de o fata, eleva de liceu, care l-a inselat cu profesorul ei de engleza.

Paravanul s-a ridicat insa Valentina a considerat ca Ionut nu este genul barbatului de care are nevoie. Prea scund si lipsit de autoritate, Ionut a trebuit sa accepte decizia Valentinei.

Pentru Adrian a venit la emisiune Raluca, o fata de 25 de ani extrem de frumoasa si delicata. Pana in prezent, Raluca a considerat ca nu trebuie sa se arunce in bratele „primului venit”.

Adriana recunoscut ca nu a avut niciun iubit pana la aceasta varsta, acest lucru datorandu-se crezului ei ca, alesul ii va fi sot pana la sfarsitul vietii iar familia intemeiata cu acesta va fi „un mic colt de rai”.

Stiri pe aceeasi tema

MIREASA DIN ISTANBUL EPISODUL 20 REZUMAT, 27 AUGUST 2018

Delia Ion

BAHAR VIATA FURATA EPISODUL 23 REZUMAT, 3 FEBRUARIE 2016. Nuran se roaga de Sakine sa nu o dea pe mana politiei, Ates intra in actionariatul firmei familiei Atahan

Delia Ion

PUTEREA DESTINULUI EPISODUL 98, 21 MAI 2015. Ceren se desparte de Dilaver si pleaca de la firma Silei

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult