TE VREAU LANGA MINE 20 MARTIE 2017
Viata bate filmul

TE VREAU LANGA MINE 20 MARTIE 2017. Ionela, paravan cu surprize neplacute in emisiunea moderata de Gabriela Cristea

TE VREAU LANGA MINE 20 MARTIE 2017. Emisiunea de azi TE VREAU LANGA MINE ne-a demonstrat ca acest show poate oferi oricand surprize de proportii. Ionela a fost invitata sa participe la un paravan caci in platou a venit Nelu, dornic sa o cunoasca pe frumoasa bruneta despre care a declarat ca i-a placut dupa ce a vazut-o la televizor.

TE VREAU LANGA MINE 20 MARTIE 2017. Inca din prezentare, Nelu a recunoscut ca a dus o viata plina de neprevazut cu evenimente care l-au dus de mai multe ori in situatie limita. Tanar pensionar, Nelu a povestit cum problemele cu alcoolul, jocurile de noroc si, mai ales, anturajul cu prieteni certati cu legea l-au dus in postura de a fi el insusi anchetat pentru complicitate si tainuirea unor furturi si talharii.

TE VREAU LANGA MINE 20 MARTIE 2017. Nelu a marturisit ca a fost inclusiv nevoit sa faca un an de puscarie care l-au adus in postura de a-si pierde familia si locul de munca. Dupa divortul de nevasta, Nelu a ajuns sa locuiasca chiar si in vagoane dezafectate CFR insa sansa i-a suras din nou cand un fost coleg de munca i-a oferit ocazia de a se reabilita din toate punctele de vedere.

TE VREAU LANGA MINE 20 MARTIE 2017. Ionela a acceptat ca paravanul sa se ridice pentru a-l cunoaste mai bine pe Nelu insa, dupa o jumatate de ora, moderatoarea Gabriela Cristea a fost anuntata ca in fata sediului Kanal D a venit o femeie si un tanar care pretindeau ca sunt sotia si baiatul barbatului.

TE VREAU LANGA MINE 20 MARTIE 2017. Femeia respectiva a tinut sa sublinieza ca nu este divortata de Nelu si ca, de dimineata, toti trei au plecat de acasa pentru a rezolva probleme in oras. Nelu ii spusese ca se duce sa schimbe uleiul la masina insa ea a ramas uimita cand l-a vazut la televizor, in direct la Kanal D, intr-o emisiune cu care faciliteaza cunoasterea unor posibili parteneri de viata.

Nelu a recunoscut ca feie spunea adevarul si ca el a vroia doar sa o cunoasca pe Ionela de care ii placuse. Pusa intr-o situatie neasteptata, Gabrila Cristea i-a solicitat lui Nelu sa plece din emisiune, criticandu-l pentru ipocrizia cu care s-a prezentat in fata tuturor telespectatorilor.

Din pacate, Nelu nu a fost singura persoana din emisiune care si-a ascuns trecutul pentru a nu fi judecat de partener. Este cazul Inei, actuala locatara a casei TE VREAU LANGA MINE, care i-a ascuns lui Silviu ca a fost casatorita in Republica Moldova. Vestea i-a fost adusa lui Silviu de Tunde care a vrut sa-i faca pe ei doi sa se certe insa, de fatada, Silviu i-a spus lui Tunde ca stia acest aspect.

Ramas singur cu Ina, Silviu i-a reprosat noii sale iubite ca ea i-a ascuns acest amanunt. Ina s-a justificat in fata lui Silviu spunandu-i ca s-a temut ca el nu o va intelege si ca se va desparti de ea. Silviu a recunoscut ca-l deranjeaza sa fie mintit, in fapt, motivul pentru care s-a despartit de fosta lui iubita. I-a cerut Inei sa fie deschisa fata de el si sa-i spuna totul de acum inainte pentru ca relatia dintre ei sa se bazeze pe respect.

Stiri pe aceeasi tema

HOROSCOP 25 IULIE 2016. Predictii astrale pentru ziua de luni!

Delia Ion

REZULTATE NOTE SIMULARE EVALUARE NATIONALA 2016 BUCURESTI. Ce note au luat la SIMULARE elevii de clasa a 8-a din Bucuresti

Cristiana Petrariu Bota

MIREASA PENTRU FIUL MEU 1 DECEMBRIE 2015. Unul dintre cuplurile cele mai simpatizate ale sezonului a devenit istorie

Bogdan

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult