TE VREAU LANGA MINE
Viata bate filmul

TE VREAU LANGA MINE 21 SEPTEMBRIE 2015. Melania a decis sa-i dea o sansa lui Bogdan, un tanar fotograf

TE VREAU LANGA MINE 21 SEPTEMBRIE 2015. Prima emisiune „Te vreau langa mine” a acestei saptamani a fost mai calma fata de editiile desfasurate la finalul saptamanii anterioare. Venita printre invitatii permanenti doar de cateva zile, Nadia a avut deja parte de primul paravan.

TE VREAU LANGA MINE 21 SEPTEMBRIE 2015. Pentru ea s-a prezentat in show Nicolae, un domn in varsta de 65 de ani ramas singur dupa o casnicie de 30 de ani, pe parcursul careia i s-au nascut patru copii.

TE VREAU LANGA MINE 21 SEPTEMBRIE 2015. Intrebat despre motivele care au dus la separarea de fosta lui sotie, Nicolae a recunoscut ca vina cea mai mare ii apartine in contextul in care in mai multe momente ale vietii sale a ales sa se dedice in mai mare masura carierei profesionale, in detrimentul intatoririlor familiale.

TE VREAU LANGA MINE 21 SEPTEMBRIE 2015. Sotia lui a ales sa plece in strainatate la unul dintre copiii lor care locuieste in acest moment in Spania si astfel Nicolae a ramas singur. Fara o partenera a ramas insa si in urma emisiunii de azi „Te vreau langa mine” caci Nadia a refuzat sa-i acorde o sansa pretendentului ei.

TE VREAU LANGA MINE 21 SEPTEMBRIE 2015. De mai mult succes s-a bucurat insa Bogdan, un tanar fotograf in varsta de 20 de ani care avenit la paravan pentru Melania, una dintre cele mai atragatoare prezente feminine din cadrul invitatilor.

Ramas singur din cauza geloziei excesive a fostei sale iubite, Bogdan a decis sa-si incerce norocul in a o cuceri pe Melania desi aceasta este mai mare ca el la ani.

Primul contact vizual dintre cei doi a fost unul favorabil caci Melania a observat „ce ochi frumosi” are Bogdan iar acesta i-a intors imediat complimentul, cei doi ramanad sa se cunoasca mai bine la o intalnire ulterioara.

Stiri pe aceeasi tema

DRAGOSTE INFINITA EPISODUL 77 REZUMAT, 5 IULIE 2017

Delia Ion

Mirela Boureanu Vaida a trait o experienta limita la volan: M-a traumatizat, a fost un mare soc psihic

Delia Ion

PROGRAM FORTUNA BET REVELION 2018. PROGRAM FORTUNA BET 31 DECEMBRIE 2017, 1 IANUARIE 2018 SI 2 IANUARIE 2018

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult