TE VREAU LANGA MINE
Viata bate filmul

TE VREAU LANGA MINE 23 OCTOMBRIE 2015. Diana a avut parte la paravan nu de unul ci de doi pretendenti

TE VREAU LANGA MINE 23 OCTOMBRIE 2015. Vineri am avut parte de o editie ceva mai calma a show-ului „Te vreau langa mine” difuzat de Antena 1. Ar putea fi o zi favorabila pentru Eliza pusa in fata unui nou paravan dupa ce ultimul a fost sortit esecului.

TE VREAU LANGA MINE 23 OCTOMBRIE 2015. Pentru Eliza a venit in emisune Alexandru, un tanar de 21 de ani plecat in Anglia pentru a-si castiga o „paine alba”. Momentan sta in Romania caci este „beneficiarul” unui concediu medical de patru luni dupa un accident la locul de munca care din fericire nu a fost soldat cu nicio problema grava de sanatate.

TE VREAU LANGA MINE 23 OCTOMBRIE 2015. Alex a avut o relatie de 2 ani si jumatate in care a trecut prin toate fazele posibile: atat el cat si iubita lui au locuit in casa parinteasca, au locuit impreuna dar si separat, el acasa si partenera lui la fratele ei.

TE VREAU LANGA MINE 23 OCTOMBRIE 2015. Se pare ca ultima varianta a adus si sfarsitul cuplului caci influnetata de fratele ei care se ocupa cu „afaceri” mai putin legale, iubita lui a renuntat la relatia lor sentimentala.

Eliza a apreciat descrierea lui Alex si a decis ridicarea paravanului mai ales ca acesta marturisise ca este pe tumatate de etnie roma, asa cum si-a dorit intotdeauna Eliza.

Dupa cateva zeci de minute de „cunoastere”, cei doi au decis ca ar fi bine sa se cunoasca si in afara casei, pe parcursul unei noi intalniri.

Intr-o postura si mai convenabila a fost Diana, intrata in show de numai o saptamana. Pentru ea au venit la paravan nu unul ci doi petitori: Alex un student la Facultatea de Constructii, sectia Inginerie, si Cosmin, administrator al mai multor site-uri web.

Castig de cauza a avut Cosmin, un aratan ajuns in Bucuresti doar de cateva luni, Diana fiind atrasa de aerul misterios de care a dat dovada Cosmin.

Stiri pe aceeasi tema

MIREASA PENTRU FIUL MEU 13 IANUARIE 2016. O noua cearta a pornit intre Natasa si Lavinia, de aceasta data din cauza curateniei

Delia Ion

PUTEREA DESTINULUI 18 MAI 2015, EPISODUL 95 REZUMAT. Boran face demersuri pentru a reincepe procesul indreptat impotriva lui Berzan

Delia Ion

PUTEREA DESTINULUI EPISODUL 115, LUNI 15 IUNIE 2015. Berzan crede ca Boran a mutat-o din nou pe Zeliha si ii declara acestuia razboi

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult