TE VREAU LANGA MINE
Viata bate filmul

TE VREAU LANGA MINE 24 SEPTEMBRIE. Toni si Alina au avut ocazia fiecare sa cunoasca noi parteneri

TE VREAU LANGA MINE. Editie speciala la „Te vreau langa mine” in contextul in care fiecare dintre cei doi fosti iubiti, Toni si Alina, au avut ocazia sa se intalneasca cu doi pretendenti veniti pentru ei.

TE VREAU LANGA MINE. Primul la paravan a fost Toni pentru care de cealalta parte se prezentase Andrada, o bucuresteanca de 19 ani care alese sa fuga de acasa sa se mute cu iubitul ei de la acea vreme, pe cand avea doar 17 ani.

TE VREAU LANGA MINE. Andrada a povestit apoi cum baiatul cu care era, s-a schimbat radical la doar o saptamana de cand ea se mutase la el. A devenit agresiv atat verbal cat si fizic dar a si secestrat-o pentru a o pune in imposibilitatea dea lua legatura cu familia e.

TE VREAU LANGA MINE. Pe parcursul cat Andrada si-a povestit viata, au fost numeroase interventii ale Alinei care a incercat sa o avertizeze pe Andrada pentru firea violenta a lui Toni insa ea nu a reusit sa-i schimbe parerea invitatei ba dimpotriva si-a atras obsevatii atat din partea moderatoarei Gabriela Cristea cat si a telespectatorilor care i-au transmis mesaje potrivnice prin intermediul whatsapp.

TE VREAU LANGA MINE. In cele din urma, Andrada a terminat istoria spunand ca de un an de zile s-a despartit de acel iubit si ca acum este gata sa o ia de la capat.

Dupa cateva zeci de convorbiri in platou, Toni si Andrada au decis ca trebuie sa se cunoasca mai bine si in afara show-ului.

Pentru Alina, la paravan s-a prezentat Alex, un baiat cu o poveste de viata de-a dreptul cutremuratoare. Un tanar de 29 de ani deloc de invidiat in conditiile in care a ramas fara mama lui, ucisa pe cand el avea 4 ani.

Tatal lui nu a avut grija de el si l-a lasat in mana creselor, orfelinatelor si a caselor de copii insa, in timp, Alex a inteles ca singura sa portita de scapare este sa-si ia viata in propriile maini.

Este si motivul din cauza caruia Alex a inceput sa munceasca inca de la varsta de 14 ani. In acest moment lucreaza in constructii ca muncitor necalificat insa asigura ca nu aceasta este cea mai mare problema a vietii lui.

Mai mult, Alex a avut o iubita care dupa cateva crize de epilepsie a spus „pas” si a decis sa-l paraseasca dupa ce isi facuse din timp o alta relatie.

Articole asemănătoare

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 57 REZUMAT, 27 DECEMBRIE 2016. Fatih incepe sa lucreze, Selin si Orhan il cauta pe incendiatorul navei lui Sevket

Delia Ion

VOCEA ROMANIEI 2015. LIVE: Pro TV readuce VOCEA ROMANIEI LIVE, de la 20.30

Lucy Ionesco

NEXT STAR 11 FEBRUARIE 2016. Show remarcabil in prima emisiune a sezonului 6 sub ochii noilor jurati

Delia Ion