TE VREAU LANGA MINE
Viata bate filmul

TE VREAU LANGA MINE 28 SEPTEMBRIE 2015. Raluca si Vlad au fost eliminati din show pentru a se clarifica relatia dintre ei

TE VREAU LANGA MINE 28 SEPTEMBRIE 2015. Emisiunea de luni, 28 septembrie, a emisiunii „Te vreau langa mine”, a avut parte de un debut atipic. Moderatoarea Gabriela Cristea a invitat-o la paravan pe Raluca de care s-a interesat Romain, un francez in varsta de 30 de ani.

TE VREAU LANGA MINE 28 SEPTEMBRIE 2015. Originar din Lyon, Romain vine periodic in Romania incepand cu anul 2005 pentru studii de specialitate si in acest moment a ajuns la nivelul in care vorbeste destul de bine limba noastra.

TE VREAU LANGA MINE 28 SEPTEMBRIE 2015. Singur de 7 luni, Romain a fost foarte aproape de a se casatori cu o tanara originara din Camerun insa anumite probleme legate au dus treptat la o racire a relatiei si in final o despartire definitiva.

TE VREAU LANGA MINE 28 SEPTEMBRIE 2015. Chiar in momentul in care se astepta verdictul Ralucai in privinta ridicarii paravanului, a intervenit Gabriela Cristea care a prezentat in direct cateva mesaje scrise de Raluca insa de pe id-ul de Facebook al lui Vlad, un alt concurent al emisiunii.

TE VREAU LANGA MINE 28 SEPTEMBRIE 2015. In replicile date unei foste pretendente la inima lui Vlad, Raluca l-a numit pe acesta „barbatul meu” lucru care a provocat o reactie pe masura a Gabrielei care a refuzat continuarea paravanului si i-a invitat pe Raluca si pe Vlad in afara emisiunii pentru a se clarifica eventuala poveste de dragoste dintre ei.

Tot o fata a fost protagonista principala si a celui de-al doilea paravan. Este vorba despre Eliza care s-a aratat interesata sa-l cunoasca pe Sorin, un tanar in varsta de 29 de ani, originar din Bucuresti.

Sorin s-a prezentat ca un barbat divortat dupa o casnicie de cinci ani destramata nu din cauza lipsei de sentimente dintre el si fosta lui sotie ci din cauza atentiei excesive pe care acesta i-o atribuia copilului verisoarei ei pe care se angajase sa-l creasca, dupa decesul acesteia.

Singur de un an de zile, Sorin a primit acceptul Elizei de a continua conversatia intre patru ochi.

Stiri pe aceeasi tema

BAHAR VIATA FURATA EPISODUL 36 REZUMAT, MIERCURI 24 FEBRUARIE 2016. Relatia lui Bahar cu Ates face cunostinta cu noi probleme

Delia Ion

PUTEREA DESTINULUI EPISODUL 77 DE MIERCURI 22 APRILIE 2015. Boran organizeaza o petrecere in cinstea zilei de nastere a Silei

Delia Ion

MIREASA PENTRU FIUL MEU 1 APRILIE 2015. Petru a fost influentat de staf sa sara gardul casei de la Stefanesti?

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult