TE VREAU LANGA MINE
Viata bate filmul

TE VREAU LANGA MINE 29 OCTOMBRIE 2015. Mihaela a fost surprinsa neplacut de propunerea lui George

TE VREAU LANGA MINE 29 OCTOMBRIE 2015. Editia de joi, 29 octombrie, a show-ului „Te vreau langa mine” a debutat incendiar in contextul in care moderatoarea Gabriela Cristea a tinut sa faca anumite precizati in ceea ce priveste avalansa de articole aparute in presa tabloida care faceau referiri la o eventuala sarcina a sa.

TE VREAU LANGA MINE 29 OCTOMBRIE 2015. Gabriela a tinut sa dezminta aceste vesti specificand cu tarie ca nu este insarcinata si a dat de inteles ca plusul de kilograme acumulat in ultimele saptamani se datoreaza doar unor tratamente medicale.

TE VREAU LANGA MINE 29 OCTOMBRIE 2015. Dupa ce moderatoarea acestui show a tinut sa faca precizari referitoare la presupusa ei sarcina, a urmat prezentarea materalului in care a fost prezentata intalnirea dintre Mihaela, una dintre cele mai simpatizate invitate permanente ale emisiunii, si George.

TE VREAU LANGA MINE 29 OCTOMBRIE 2015. Intanirea a debutat sub bune auspicii, Mihaela fiind impresionata de gestul lui George de a-i oferi un trandafir. A urmat apoi un dialog in care cei doi au incercat sa afle cat mai multe detalii unul despre celalalt.

Auspiciile pareau bune insa totul s-a schimbat in momentul in care George i-a spus Mihaelei ca are un restaurant in Anglia propunandu-i fetei chiar sa presteze dans la bara in localul sau.

Invitatia lui George nu i-a picat deloc bine Mihaelei care a luat totul ca o insulta din partea celui care ar fi trebuit sa o cucereasca, din acel moment decizia fetei fiind una previzibila: a refuzat sa se mai intalneasca cu George.

Si la paravan am avut parte de o povestire inedita. Vasile, un bucurestean in varsta de 31 de ani, a venit in emisiune pentru a o cunoaste pe Ella. Interesanta a fost povestea de viata a lui Vasile caci acesta a marturisit ca nu a mai avut o relatie serioasa in ultimii 5 ani dupa ce fosta lui iubita n-a mai aparut la Starea Civila in momenntul in care fusesera facute toate demersurile pentru ca ei sa se casatoreasca civil.

Stiri pe aceeasi tema

REZULTATE SIMULARE EVALUARE NATIONALA 2017. Pe 31 martie se afiseaza rezultele finale ale simularilor la examenele nationale de evaluare

Ioana Badulescu

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 109 REZUMAT, 1 FEBRUARIE 2017. Sevket se preda politiei dupa presupusa luare de ostatici si este intemnitat

Delia Ion

ANTINIA SIMION, X FACTOR 2015. VIDEO. Mi-am dorit tot timpul sa fiu pe scena si lumea sa-mi strige numele

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult