TE VREAU LANGA MINE 3 APRILIE 2017
Viata bate filmul

TE VREAU LANGA MINE 3 APRILIE 2017. Maria pusa la zid de una dintre prietenele ei

TE VREAU LANGA MINE 3 APRILIE 2017. Show-ul TE VREAU LANGA MINE a avut un debut de saptamana extrem de tensionat in principal din cauza interventiilor telefonice ale unor personaje care au dorit sa puna intr-o alta lumina prezente zilnice ale emisiunii moderate de Gabriela Cristea.

TE VREAU LANGA MINE 3 APRILIE 2017. A fost in principal cazul Mariei care a fost „pusa la zid” chiar de una dintre femeile pe care le considera prietene. Aceasta a acordat o scurta declaratie pe parcursul careia a denigrat-o pe Maria despre care a afirmat ca nu este o mama buna de vreme ce si-a abadonat copilul cu buna stiinta.

TE VREAU LANGA MINE 3 APRILIE 2017. In momentul in care i s-au cerut detalii, femeia de la telefon a dezvaluit ca Maria si-a lasat copilul in grija bunicii pentru a scapa de grijile materne care ar fi trebuit sa fie o binecuvantare pentru ea.

TE VREAU LANGA MINE 3 APRILIE 2017. „Nu are grija de copilul ei, sa spuna pe mana cui l-a lasat! Si-a lasat copilul in grija bunicii lui pentru ca nu poate fi o mama buna!”, a spus femeia.

TE VREAU LANGA MINE 3 APRILIE 2017. Interlocutoarea de la telefon a spus si ca bunica copilului ii este greu sa aiba grija de micut in conditiile in care varsta inaintata si starea de sanatate precara o impiedica sa indeplineasca indatoririle de „mama”.

TE VREAU LANGA MINE 3 APRILIE 2017. Mai mult decat atat, femeia respectiva s-a oferit sa vina cu copilul Mariei in emisiune pentru a demonstra cu fapte afirmatiile negative referitoare la femeia care participa la TE VREAU LANGA MINE.

Stiri pe aceeasi tema

MIREASA PENTRU FIUL MEU 24 FEBRUARIE 2015. Andreea Mantea: O sa fiu cea mai rea soacra din lume!

Delia Ion

Veste neasteptata pentru concurentii si telespectatorii Mireasa pentru Fiul Meu

Delia Ion

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Telespectatorii MPFM4 cred ca tatal lui Elly seamana cu Cristian

Bogdan

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult