TE VREAU LANGA MINE 6 MARTIE 2017
Viata bate filmul

TE VREAU LANGA MINE 6 MARTIE 2017. Tunde i-a dat o sansa lui Serban, fost concurent, pentru a se cunoaste mai bine

TE VREAU LANGA MINE 6 MARTIE 2017. Zi plina de evenimente la emisiunea „Te vreau langa mine” de luni, 6 martie. Au fost patru intalniri la paravan dintre care doua au evoluat pozitiv in timp ce in cazul celorlalte doua, s-a solicitat ca paravanul sa nu se ridice. Cea mai dinamica intalnire a fost cea dintre Tunde, una dintre cele mai frumoase fete prezente zilnic in show, si Serban, un fost concurent al emisiunii care parea a forma un cuplu cu Iulia.

TE VREAU LANGA MINE 6 MARTIE 2017. Dupa patru despartiri intamplate intr-un interval scurt de timp, Serban a decis sa puna punct relatiei cu Iulia si s-a orientat catre Tunde pe care a vazut-o la televizor si la care a apreciat atitudinea. Mai mult decat atat, Serban a decis ca, in cazul in care lucrurile ar merge bine intr-o relatie cu Tunde, sa faca tot posibilul pentru a se adapta la atitudinea ei. Tunde a acceptat sa se ridice paravanul si, dupa cateva minute de discutie la cafenea, a ajuns la concluzia ca trebuie sa se cunoasca mai bine cu Serban, in afara platoului emisiunii.

TE VREAU LANGA MINE 6 MARTIE 2017. Cel de-al doilea paravan reusit a fost cel dintre Sorin si Ileana, o femeie divortata, cu trei copii dar si cu o copilarie atipica in conditiile in care a fost parasita la 2 luni insa a fost infiata la 9 luni. Fostul ei sot a cazut in patima alcoolului si astfel Ileana s-a vazut nevoita sa puna capat casniciei si sa incearca o noua relatie alaturi de Sorin care a acceptat sa discute mai multe cu ea la o intalnire privata.

TE VREAU LANGA MINE 6 MARTIE 2017. Unul dintre paravanele incheiate fara intalnire l-a avit in prim plan pe Stefan. El a fost curtat de Georgeta, o femeie in varsta de 57 de ani care dupa divortul din urma cu 30 de ani a mai avut doua relatii serioase incheiat din aceeasi cauza: apetitul barbatilor in viata ei pentru alcool. Speriat probabil de diferenta mare de ani dintre ei, Stefan a refuzat ridicarea paravanului.

TE VREAU LANGA MINE 6 MARTIE 2017. Un al paravan esuat a fost cel dintre Raluca si Alex, si el un fost concurent la „Te vreau langa mine”. Dupa ce i-a ascultat povestea vietii, pe scurt, Raluca a decis ca nu vrea sa-l cunoasca pe Alex caci „intre noi nu exista chimie”.

Sortita esecului a fost si intalnrea din afata show-ului dintre Cristiana si Lorenzo. Desi nu-l considera un baiat rau, Cristiana a decis ca Lorenzo nu ar putea fi un partenere potrivit pentru ea caci nu ar putea avea incredere intr-un baiat care omite lucruri, de dragul de a proteja persoane mai mult sau mai putin apropiate.

Lucruri ciudate se intampla in casa „Te vreau langa mine”. Carmen, iubita lui Costi, are un comportament indoielnic de vreme ce, pretextand diverse motive, pleaca de langa partenerul ei pentru a se iubi pe ascuns cu Dan. Dupa aceste momente, Carmen se intoarce in bratele lui Costi, ca si nu s-ar fi intamplat nimic.

Stiri pe aceeasi tema

BAHAR VIATA FURATA EPISODUL 72 REZUMAT, 18 MAI 2016. Efsun ii face o propunere surprinzatoare lui Arda, in schimbul tacerii lui

Delia Ion

GUNES EP 37 REZUMAT DE MIERCURI 5 OCTOMBRIE 2016. Haluk si Gunes se opun casniciei dintre Ali si Selin

Delia Ion

BURLACITA 8 NOIEMBRIE 2015. BURLACITA DANIELA CRUDU aeliminat doi pretendenti la inima ei

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult